AKTUELNO

Svi je gledali sa nevericom!

Voditelj Milan Milošević je i ove večeri, u dobro poznatom terminu došao na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi zajedno sa ovonedeljnim vođom Kenanom Tahirovićem odabrao potrčke i omiljenu osobu. Nakon što se odabir završi, zadrugare čeka "Pretres nedelje sa Milanom" a kako će se zadrugari snaći sa svojim lažima, priznanjima i ogovaranjima, saznaćemo u noći pred nama.

Pre samog "Izbora potrčka" voditelj Milan Milošević je zajedno sa zadrugarima, prokomentarisao današnju podelu budžeta koja je nakon iste, izazvala lavinu komentara. Voditelj Milan je sada dao šansu svakom zadrugaru, kako bi rekao šta mu je zasmetalo pri Kenanovom iznošenju mišljenja o svojim cimarima, kao i raspodeli.

Kenan je podelio budžete, realne stvari je zamerio svima koji su se većinom ogrešili o Rialdu,a nekolicini je baš rekao to. Delio si kako si želeo, a Nadici si rekao da je ona tvoja majka da bi je se odrekao - komentarisao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i jesam i nisam očekivala ovo, obzirom da sam buru reakcije povukla onom izjavom, ko me više iznervirao i iritirao. Ja sam se prebacila na četvorku, i verovatno je neko pomislio da sam izdala svoju ćerku. Deca neka gledaju iz svoje perspektive i iz svog gledišta. Ja sam iz svoje sadašnjosti odgovorila na ovaj način. To jeste bilo u neku ruku trik pitanje. Ceo Balkan je plakao tada kada se sve to desilo... Mene Kija poznaje, i možda će ono protumačiti u pogrešnom smislu, ali ljudi, ovo nije pitanje zla i bola... nadam se da se nije razočarala u moj odgovor, zna ona sama da mi o tome ne pričamo kod kuće, i kada se pojavi na Tv - u, moja majka i ja se samo prekrstimo. Kada nam neko nešto nanese, ne dodirujemo se toga. Ne želim da plačem, da imam to u sebi, da podsećam moje dete. Ona je napisala knjigu, to je bila njena želja, da ona to ovekoveči... - počela je Nadica.
Kija je napisala da te njen otac udario? - pitao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da, pojavila se tu neka žena, parking, ona je u bolnici plakala sa mnom. On je to uradio, i nikad više. Ja sam čitala knjigu, i nikad više neću. Ja ne želim da plačem, ni da se setim svega ovoga. Sve što nas je zadesilo, ja ne želim javnosti da pričam, neka priča neko drugi, nego ja! Ne volim tu jadnost u mom životu. Ja nisam prešla preko tog nasilja u životu. Ja nisam očekivala da će da ispriča detinjstvo u knjizi, ja sma mislila da će ovo ovde da ispriča. Taj čovek mene nije imao razloga da fizički zlostavlja, on je čovek mogao da nađe i drugu i petu, i svega se sećam. Kija je to videla, bilo je ispred restorana, bilo je leto, došli smo sa mora, i udario mi je šamar, i ona je skakala na njega, i kada sma pročitala to, ja nisam mogla da verujem da je ona to u njenoj dečijoj svesti pamti - dodala je Nadica kroz suze.
Ona je u jednom momentu spomenula, mislim bilo je apropo Kenana, i ja sam joj rekla da je prodala svoju ćerku. Kada je Nadica to izgovarala, preovadala je njena frustracija prema Tari. Ona je nerazmišljajući uzela Taru u tom kontekstu između nje i Lune. Ona i dalje vrti istu priču, ona neće da prizna. Ona je nama htela da predstavi savršenu sliku, a Đedović je pravilo rekao, da je ona to radila da bi komšiluk mislio da je sve lepo u kući. Tara vas sada iritira, ali to sa Lunim ne može da se uporedi. Čin je da je neko njeno dete ponižavao, maltretirao, fizički, psihički, kako već, Nadica ima tu crtu da komentariše, a ja verujem da je ono što ste rekli u momentu i afektu. Ne moram ja vama da objašnjavam šta je vaše dete preživelo - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je to bio šok za moj organizam. Ja sam morala da ostavljam tacne i da odlazim u studio i da komentarišem brak mog deteta. To mi je napravio Slobodan, i ta Luna - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga