AKTUELNO

Obaveze joj ne remete osmeh na licu!

Nakon što su se vratile sa Kariba, gde su snimale materijal za Evroviziju na kojoj će nas ove godine u Roterdamu i predstavljati, članice grupe ''Hurricane'' predstavile su publici i takmičarsku numeru ''Loco Loco''.

Foto: Printscreen YouTube

Atraktivne uraganke nisu ni slutile da će pesma naići na tako dobar odziv publike. Na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije, srpska numera se nalazi u samom vrhu po slušanosti i pregledima. A ni reakcije jutjubera nisu zakazale.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Budući da se devojke uveliko pripremaju za predstojeće takmičenje i imaju više obaveza nego ikad, zanimalo nas je kakve su one zapravo, van objektiva kamere, te smo uspeli da dođemo do komšiluka Sanje Vučić, koja živi u strogom centru prestonice.

Otkako su se vratile sa Kariba, Sanju često viđamo, ponekad i u društvu Ksenije Knežević, čak i u sitne noćne sate... Celo leto 2020. smo je viđali u društvu psa, Dušanke. Sanja je evidentno zadovoljna trenutnim životom, budući da se uvek prijatno javi i održava odličan odnos sa komšijama, pa nije ni čudo što je svi u zgradi vole i poštuju. Moramo da primetimo i da nikada nije bila zgodnija - priča izvor za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo uspeli da saznamo da li Sanja ima udvarače, ali kako je i sama nedavno rekla, nju niko "ne muva".

Autor: M.M.

#Sanja Hurricane

#Sanja Vučić