AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, ticao se komentara Teoeore Bilanović i Marka Janjuševića Janjuša, gde su zaključili da će Sandra Rešić biti sa Anđelom Rankovićem.

To se priča po kući, i jedno drugom baš prijaju, a slatki su i divni - rekao je Janjuš.
Oni su se danas ponašali kao pravi par - smejao se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se družimo i sve, i Sandra je jednom trebala da spava kod Mine, jer je kao Teodora bila već tu, i onda je ona rekla da je kao došla zbog Anđela. Ja sam danas došla do Sandre i rekla joj da će se ta tema povući. Ja to ne posmatram - rekla je Rialda, pa nastavila:
Ovu priču je Teodora povukla - zaključila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokrenula se priča kada smo svi mi bili u izolaciji, i tako se potegla tema. Ja ne posmatram Sandru i Anđela kao da su u vezi, a Sandra je navela da joj je Nataša najbolja drugarica, i upoznata je o tom emocijama - rekla je Teodora.
Ja sam odavno primetila te neke simpatije, ali ajde kada se već sve to poteglo, ja znam da ove važe za neki klan i čopor, ja mislim da je jako ružno prema Nataši - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandri je krivo što se udaljila od mene, onda kada je bila ona frka sa budžetima, i mislili smo da smemo da s egrlimo, d anas niko ne bi povezivao, i eto, merilo nam se pet sekundi. Meni ona prija, možda ljudima napolju nije jasno da nemamo osobu za sebe - počeo je Anđelo.
Teodora je sada tako lupila glupost! Sa Anđelom ću nastaviti da se družim, pa sam se sklonila jednom jer mi je Vladimir postavio pitanje, kao zašto sam loše i to... Našla sam sebi mir, to su Anđelo i Matora, mi nemamo teme oko rijalitija - dodala je Sandra.
Meni ništa ne smeta, ja više neću da se izjašnjavam! Ko se druži sa mnom treba da zna kako se ja osećam - govorila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta imaš ti da kažeš? - pitala je Sandra Natašu.
Pa dobro, vi možete da se pitate u koga sam ja zaljubljena, u Stefana, Anđela - govorila je Nataša.
Ma samo se pomeri od nje, i nećeš imati problema - govorio je Anđelo.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga