AKTUELNO

Do sledećeg petka.

Još par anonimnih pisama su naši voditelji pročitali, pa je ostalo pod znakom pitanja ko su autori, a onda su nakon muzičke numere najavili dvoje zadrugara koji će im se pridružiti, Danijela Višića i Anju Todorović. Oni nisu mnogo pričali na zadatu temu, ali su voditelji hteli da čuju o snovima koje su imali ovih dana.

Posle ovoga sa Cveletom, dosta sam se pokajala, rešila sam da stavim tačku, nadam se da će mi oprostiti sve ono što sam u afektu izgovorila. Posle toga, pod stresom sanjala sam kao da idem ulicom sa Kenanom i pričamo za rijaliti, i sreće nas neki starac i ispituje. Ja nastavim da idem sa njim, i kao žurim, krećem da trčim i on za mnom, pa me stiže i uhvati za ruku. Uzima nož i... - pričala je Anja o snovima ovih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti sanjaš Danijele? - pitali su voditelji.
Sanjao sam Sanju, ne znam zbog čega. I dao nam je Veliki šef na visini neki zadatak i tu ona polu-gola i mi se gledamo. I kažem joj daj da vodimo ljubav, a ona kao ne mogu da vodim ljubav, nego samo da ti ga propustim kroz šake. Ja joj kažem da to mogu i sam. Iznervirao sam se toliko da sam hteo da je bacim sa onih dasaka. Ona završi tu, propustila ga kroz šake - pričao je Danijel pa nastavio,
Neki doživljaj za vreme korone, idemo do Kališa da prošetamo, i sede dve devojke za stolom, priđem i pitam ih jesu za partiju šaha. Upoznamo se tu, i ja ih pitam s kim žive, pa da idemo kod njih. One se nećkaju par minuta, ja ih ubedim, odemo kod njih. Kreće muzika lagano, jedna crvenokosa a jedna plavuša. Ja vidim kako tu šta ide, pa pitam jednu da mi pokaže sobu. Padne tu neki se*s, i vraćamo se, kad ona plavuša meni kako sam brz, i da sam neki muškarac. I ja je nateram da ustane, da vidi ko je brz. I naravno ulazim, posle deset minuta izlazim, neprijatno jer svi sede. Njih dve drugarice, a meni top. One neće da pričaju, sele i spustile glavu. Najjača scena, seo sam i kreće da plače plavuša, ova za njom. Drugar me pljuje tu, kako sam ih iskoristio, i na kraju on završi sa njom. On izlazi iz toaleta i kaže mi kako se ljubio sa njom. Ja ga pitao je li osetio ukus - nasmejao je Danijel voditelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo jedna ozbiljna priča, dva meseca pre rijalitija, upoznam devojku koja je iz sela odakle je moj otac. Odlepim ja za njom, viđali se, sve top, moj tip. Prva devojka koju nisam prevario. Najžešće od svega, nismo imali se*s dva meseca. Kažem joj ja iz sprdnje, možda ću ući u zadrugu, i javim joj se dan pre. Ona meni kaže da joj se ne obraćam više. Ja debil, uđem ovde, napravim sra*e sa Miljanom i pitam se hoće mi oprostiti kad izađem - ispričao je Danijel.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga