AKTUELNO

Nemaju ništa loše da kažu jedno za drugog.

U toku je raspodela ovonedeljnih budžeta, a naredni budžet koji je vođa Vladimir Tomović dodelio, bio je namenjen Brendonu Radoniću.

Sreli smo se davno, to je prva osoba koju sam upoznao pred kamerama. To je dokaz koliki je on meni baksuz, jer sam ja doživeo pet puta izbacivanje, a ja sam njemu bio Talija. On je momak koji svojim boravkom ovde ne ugrožava. Sa njim ako uđete u kolo, možete da završite kao njegov produkt. On ima svoj neki šou. Imamo korektne odnose, nikada on neće imati problem sa nekim ko ga ne ugrožava. On sada daje za pravo da ga vređaju, počeo da psuje i pljuje, užas. Da bude on izbačen, a da Brenda bude ovde jedina koju ćemo gledati ovde, pod tim uslovima može da ostane. Za nju mi je žao što nemaš priliku da je opališ. Mislim da će biti bolje plasiran nego ikada - rekao je Tomovič.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet Kariću. Nismo imali nikakve ružne reči, ali ovde smo predstavljeni kao najgori prijatelji, a nismo. Svim mojim prijateljima sam davao srednje budžete. Ja se nadam da će ovako ostati i do kraja. Četiri meseca smo nas dvojica bili u istom krevetu u trojci, bio si mi kao osoba koja mi je bila prijatelj do kraja života. Pre Janjuša i Zole, pre svih. Ja to sad govorim bez dileme. Da nisi bio taj, ne bi me pogodilo ono sve. Iz poštovanja prema tebi ne komentarišem tvoju situaciju sa Jovanom. Ja s njom nisam progovorio od početka vaše veze. Čuo sam da se svađate jutros, nadam se da nemam veze sa tim - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga