AKTUELNO

Ovome se nisu nadale!

U toku je raspodela budžeta, a naredni budžet koji je ovonedeljni vođa, Vladimir Tomović dodelio, bio je za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

O Mini mogu da pričam lepo, ružno, lažno, i sve je istina, a naš odnos je takav! Tog dana kada sma ja čuo to, kada ona stvarno nije želela da me vidi, ja sam shvatio. Sve što ona kaže, govori njena podsvest. Kada je rekla da ne želi da me vidi, nije njoj bio pištolj uperen u čelo. Izgovorila je ime čoveka koji njenom krivicom nije tu. Ona i sada ima tu želju, ali eto, to joj se neće ispuniti! - počeo je Vladimir.
Ja imam svoje razloge - dodala je Mina.
Da se na trenutak setila neke scene od pre, nikada moje ime ne bi izgovorila. Ja znam sve, gledao sam klipove. To je Mina, ovo sam ja, i zato za nju mali budžet - rekao je Vladimir, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je prazna, bez imena, prezimena, ja u ovoj ženi ništa ne vidim, a ono što je dokazamno, shvatiću kao istinu, a to je da je ovo osoba koja je spremna da 10 meseci provede sa majkom, a da 9 meseci ne progovore. Meni to nije normalno, i samo mi je jasno d abi sve nas prodala za kap vode. Mi smo ćurali na Rajskom ostrvu, a onda mi je rekla: "Šta misliš, da ja ne mogu da izdržim?" Posle toga se dotakla majke, što je mene zgranulo.Isto tako, ne priča sa njenom sestrom - pričao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga