AKTUELNO

Uživa u roditeljstvu!

Nakon što je bivši zadrugar, reper Vuk Mob postao tata, njegova mezimica je juče stigla kući. Reper se ovog nedeljnog popodneva ekskluzivno našao ispred premijerne kamere i otkrio prve utiske roditeljstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Slavio sam tri dana, ali kod kuće u krugu najbližih prijatelja i porodice. Olja je malo umorna, nije spavala celu noć, odvojili smo se u dve smene, ja preko dana pazim bebu, Olja uveče - započeo je Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Na slikama mi je delovala mnogo veće, kad sam je uzeo plašio sam se da je držim. Ali hvala Bogu navikao sam se, gledam kako je mama hrani, presvlači, hoću da naučim da menjam pelene. To je moje prvo dete, imam osećaj kao da je tu poired mene već godinu dana, umor bih za nju istog trenutka - priča reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkriva i da mu je veliki broj kolega, pa čak i onih sa kojima nije u kontaktu, čestitao rođenje ćerkice.

Mnogo poznatih mi je čestitalo, pozitivno sam se iznenadio. Većina estrade, hvala im od srca - dodaje on.
Olja i ja smo bili na video-četu non-stop, sad su kod kuće, nigde ih ne puštam. Liči mi na Olju, malo na mene i mog mlađeg brata. Što se tiče imena rat se vodio mesecima. Hteo sam da se zove Selena, Lucia, a Olja je htela nešto uobičajeno. Na kraju smo izabrali 4 imena i izglasana je Teona - kaže Vuk.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Do četvrte godine hoću da uči klavir, engleski jezik, da se obrazuje, ako Bog da sutra da ode u Ameriku na koledž, ja ću joj biti podrška svakako - priča pevač.

Budući da je svedočio odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, on otkriva da se čuo sa njegovom suprugom Ivanom i kako gleda na njihovu situaciju generalno.

Foto: TV Pink Printscreen/RED TV

Meni je to katastrofa, ja sam ga upozoravao, a on je mislio da mu želim zlo. Ovo što je uradio je loše, ne znam osobu koja ga nije osudila. Situacija je loša po njega i njegovu ženu, žao mi je ali sam je birao. Svako svoju sudbinu kuje, ne mogu ja nikom da govorim šta da radi. Ne poznajme Ivanu, video sam je jednom, pisao sam joj kad sam izašao, rekao sam joj da je voli. Napisala mi je da joj to puno znači i čestitala mi je što sam se dobro pokazao - ispričao je reper.

Autor: M.M.

#Vukadin Gojković Vuk Mob