AKTUELNO

Ups!

U emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su pitanja i za Jovanu Ljubisavljević.

Ja bih da popričamo o temi za Rajsko ostrvo, koliko ti je pomogao boravak da se vi bolje upoznate i da rešite nesuglasice? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomoglo nam je dosta, jer ovde vremena provodimo za stolom, a kada smo u sobi, nemamo zajednički krevet - rekla je Jovana.
Šta je to toliko što vas ometa?
To što je on stigao malo kasnije i nije upućen u sve što se događalo. On je neko ko je stigao, a mi smo odmah osetili to. Ja sam vremenom shvatila da je bespotrebno da se nerviram za neke sitnice - rekla je misica.
Ti si bio nepoverljiv prema Jovani, upoređivao je sa bivšim devojkama, da li si shvatio da si pogrešio, sada kad je tvoj otac poslao poruku? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On je naveo u tekstu i ogradio se da misli da se razlikuje, ali ja imam svoje mišljenje, provodim vreme sa njom i da me u nekim sitaucijama podsetila na sitaucije iz prošle sezone - izjavio je Stefan.
Kako gledaš na situaciju sa Monikom, to što nije htela da vam ustupi krevet? - upitao je novinar.
Ja sam bila tolerantna što se tiče tog prijateljstva, ceo konflikt koji je ispao, je prešao problem kreveta, otišlo je u neke lične frustracije, vrhunac svega mi je kada je bila mesečnica, ona je videla da je stigla posteljica, ali je potpuno iskulirala - rekla je Jovana.
Devojka ima problem u emotivnom životu i kada vidi tako nešto! To je vid ljubomore - rekao je Karić.
Bio je tako neki vlažan brus, pomerila je sliku i okačila, koja bi se iskrivila, ali to potiče sve od kada smo dobili baone za Dan zaljubljeni, ali ne znam zašto bilo kome smeta moja sreća. Ako se svađamo oko kreveta, rešićemo to, nećemo lične frustracije uključivati u to, ali eto, desilo se. Ja sam rekla da stojim iza svakog mog postupka, to govore o njima, nikada ne bih izbacila nju iz kreveta, ali sam očekivala malo empatije od nje - ispričala je Jovana, pa prokomentarisala Rialdu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam sve što sam imala. Malo sam prestala da gledam te neke stvari, jer smatram da sam dosta dala sebi prostora da se osećam loše, pa sam pokušala da dam sebi prostora da uživam - objasnila je misica.
Drago mi je da je uvažila neke moje savete, treba da uživa u tome - rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga