AKTUELNO

Au!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku, a sudeći po dosadašnjem toku iste, ovo veče definitivno obećava i u nastavku. Zadrugari su se okupili, kako bi čuli šta novinari imaju da ih pitaju, a naredno pitanje koje je postavljeno, bilo je za Vladimira Tomovića.

Kakva je situacija sa Paulom? Kako je moguće da se smuvaš sa nekim, a svi znamo kakvo si mišljenje imao o njoj? Bile su to bljutave, pogrdne reči? - pitao je novinar.
U skladu sa situacijama, ja i dalje mislim isto. Sve što sma rekao o njoj mislim, ne menjam ni zarez ni reč - rekao je Vladimir.
Emocije su prevagnule, ili si pogazio svoju reč? - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Pregazio sam principe, ali nisam reč. Ako moram d abiram između devojke koju sam, za Minu pričam, ili devojku koja se bavila lošim poslom, ali je loš čovek, ja ću birati Minu (dobrog čoveka). Moj potez ljudi nikada neće moći da predvide, šta bi bilo kada bih bio predvidiv? Ja sve vas uspevam da nadmašim - rekao je Vladimir.
Ti misliš da si nas nadmašio. Kako možeš nekoga da nazivaš "slinom", a sada? Ljubiš Pauli ruke, posle tuče sa Franom? - dodao je novinar.
Je l' moguće to? Meni nije bilo na kraj pameti, ja ne radim banalne stvari, ja tako ne radim. Ja njoj 20 puta poljubim ruke u toku dana - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga