AKTUELNO

Iskren, ili ne?!

Emisija "Pitanja novinara" je upravo počela, a sudeći po nedeljama unazad, zadrugare i te kako čeka burna noć. Naime, zadrugari često umeju da kažu da je ovo noć raskrinkavanja, a kako će se večeras snaći, kada na račun pojedinih stignu i ne tako prijatna pitanja sedme sile, ostaje da saznamo. 

Prvo pitanje za večeras postavio je novinar i voditelj portala Pink.rs Darko Tanasijević, a bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Nakon ozvaničenja veze sa Tarom, zanima me kakve su te osobine na Tari privukle, a da to nisi imao u braku? - pitao je voditelj.
Šta god da kažem, biće pogrešno. Ja sma uvek pričao da mi je u braku bilo savršeno. Tara i ja smo se dugo družili, kapirali smo se, preraslo je u to. Navikao sam uz nju da plovim ovde, ima dosta vrlina, ima i neke mane, ali one nisu surove, to ide uz njene godine. Imam i ja mane, neke stvari nikada nisam korigovao, ništa to kod nje nije strašno. Svideo mi se izgled, energija, ponašanje - počeo je Ša.
Šta je ono najvažnije? - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Skrroz je drugačija od svih, slična je meni...S tim što je ona malo prgavija. Kada sma imao toliko godina, bio sma sličan njoj. Bio sam tvrdoglaviji, i nisam prihvatao kritike... Sada umem bar da izbrojim do deset, ona će to vremenom da stiekne - dodao je Ša.
Slušao sam pomno, šta si pričao o Ivani, rekao si da si je obožavao i voleo kao Boga. Govorio si u prošlom vremenu? Kada se to promenilo? - pitao je voditelj.
Ja sam još uvek u glavi... Žargonski ću da se izrazim. Sje*an sam, depresivan, imam ozbiljne padove. Sa Tarom sam raspoložen, onda sednem sam ,pa me pukne realnost. Ja sam smatrao taj brak savršenim, a ja sam kriv što se završio. Ne mogu da kažem da mi nije drago što sam sa Tarom... - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Do utorka nisi ništa konkretno uradio. Da li i dalje misliš da ta emocija prema Tari nije konkretna? - bilo je podpitanje.
Bio bih kreten i budala kada bih rekao da nije bilo emocije pre. Ne mogu da se opravdam, svi mi uporno govore, a ja neću da prihvatim, i neću da prihvatim da sam zas*ao sve. Očigledno da je ta emocija, ne znam, možda je to i oprostivo, ali ono što vide ljudi, to je to. Ne mogu da lažem - objasnio je reper, pa nastavio:
Sa Tarom sam provodio najviše vremena, mogu samo da pokušavam da se pravdam, da pričam da nije konkretno, sve je jasno, nema opravdanja - dodao je.
U četvrtak ste videli rekapitulaciju vašeg ljubavnog klipa, i to je samo pet odsto svega... Da li misliš i dalje da sve one scene nisu bile dovoljan razlog da Ivana ddonese onu odluku za razvod? - nastavljao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni bi to i te kako smetalo, i želim samo da kažem, da, sve se vidi, jasno je, ali kažem da me samo bocka to što smo imali neki dogovor, da se opustim, i to...Nemam ja pravo d auopšte mozgam, govorim šta mi smeta. Ivana je imala pravo, samo mi je to što smo se dogovorili... To ima težinu. Kada si mi rekao da je skinula prezime sa instagrama, to je ono što me najviše boli. Nemam pravo d abilo šta loše kažem... Šta god da kažem, biće pogrešno - rekao je Ša.
Šta misliš kakva je bila Ivanina rekacija na one klipove? Ivana je više puta pokušavala da spasi vaš brak, ali javnost zna da je ušla u Zadrugu d abi te urazumila, odvojila od Dragane, Kenanu je slala poruke? Nisi mogao, ili nisi želeo? - pitao je voditelj.
Htela je dušu da ispusti... Da uvek je bila ta emocija jaka, zna i Tara, nije to toliko... Ja sam navikao sa Tarom sve, ležem, provodim vreme, nije tako lako, plus na to, ona je meni rekla za emocije, što je bilo odavno. Ja sma gledao da ne teram nekog ko mi ne radi loše, a prija mi... Ona je jedna od retkih osoba sa kojima mogu da se družim, da nije nje, uvenuo bih. Njena energija, ovan, slični smo, vezao sam se. Tara je sama rekla da bi se sklonila - nastavljao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim se kaješ, svaki put zvuči tako, kad akažeš to - dodala je Tara.
Prikazan je snimak kada si rekao da bi Taru raskrckao kao kobilu... Tada si pobesneo, bacao, zadrugarima govorio da to ne bi rekao, izgovorio, da su svi bolesnici, jer bi joj to nikada ne bi rekao, a onda si rekao da je gledaš kao dete. Šta se u međuvremenu desilo? - pitao je novinar Darko Tanasijević.
Ja apsolutno ne znam o čemu se tu radi. Ono što ja mislim da je to neka sprdnja za stolom, i da sma ja to pomenuo. Ja sa Tarom nikada nisam imao takav razgovor. Desila se emocija, totalno je drugačije gledam...Ona se dosta promenila u druženju sa mnom, ponaša se drugačije. Nerviralo me njeno dranje, vrištanje, ne kajem se što sam sa njom - dodao je Ša za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga