AKTUELNO

Jedva čeka da budu zajedno!

Vuk Mob, popularni reper i zadrugar, stigao je pre nekoliko minuta u porodilište Narodni front, gde se trenutno nalaze njegova verenica Olivera i ćerka Teona, koja je došla na svet pre tri dana. Njih troje će danas ići kući, a Vuk ne skriva da je uzbuđen.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Lupa mi srce! Imam napad panike, srce mi bije 100 na sat! Oni je sad zovu, pa će sići. Ne volim tu pesmu "Vuče, Vuče, bubo lenja", ne poklapa se sa mnom. Već sam se isplakao kući, gledao sam je dan, noć. Ja mislim da više liči na Olju, ali na koga god da liči, samo nek je živa i zdrava. Sve se menja, ja nisam prioritet, Teona i Olja su najbitnije u mom životu, pored roditelja i braća. Sutra u 3 sata izlazi pesma baš za nju, od srca, nije u komercijalne svrhe, samo želim da im posvetim pesmu - rekao je Vuk, pa otkrio kako su slavili:
Moj brat i ja se nismo treznili 3, 4 dana, u krugu najbližih prijatelja i porodice, neću da rizikujem zbog korone, biće vremena za njen prvi rođendan. Nismo nešto preterano pričali, uglavnom smo u haosu oko kuće, spremamo sve, menjao sam pelene na lutki tako da znam. Vežbao sam. Teonu čeka ceo svet, šta god poželi. Biće tatin borac, neće biti princeza, nećemo je razmaziti, biće ona opasna.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V./O.B.