AKTUELNO

Uzalud se pravdali!

Kao i svaki prethodni, i ovaj četvrtak rezervisan je za emisiju "Gledanje snimaka". Zadrugari imaju prilike da se suoče sa svim svojim lažima, možda tajnim romansama, ali i sa situacijama koje su negirali u danima za nama. Opštepoznato je da često nisu ni svesni šta su lagali, a voditelj Milan Milošević je došao na imanje, kako bi sa stanarima Bele kuće prodiskutovao o onome što će imati prilike da pogledaju. 

Naredni klip koji su zadrugari pogledali, bio je vezan za Minu Vrbaški i Vladimira Tomovića koji su razmenjivali nežnosti.

Ja sam njemu gurala ruku - smejala se Mina.
Sada je pitanje Cara i Tomovića! Oni su drugovi kao...Ne možeš očima da ga gledaš, a sa njim si kao - komentarisao je Đedović.
Prijatelj ti je devojku uhvatio za pi*ku! - vikao je Mića.
Ne znaš kakav odnos imam sa njim, briga me kako ljudi vide - pravdao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se njemu poveravaš, on je hvata za vaginu - dodao je voditelj.
Mina sad kaže da je ovo tek početak šta će da mu radi - dodao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ne razumete! - dodao je Car.
Ja sam prisustvovao scenama gde je glava pala zbog žene. Ovde smo svi naši, samo jaši. Oni su uvek na ivici sek*ualnog vajba. Oni su bili tu u nekoj vezi, i ona, kao da joj je on neprežaljena ljubav, a od njega nije nikada dobila priznanje - dodao je Kristijan.
Zato mu se Mina uvek vraća - komentarisala je Ermina.
Kada bi spavala sa Vladimirom, ona bi ga izgustirala , i on je svestan toga. Imaju vajb koji im sve ovo dozvoljava,ali Vladimir ne smatra prijateljstvo sa Carem kao bitno, videli smo po snimku samom - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina mi je poklonila ovu majicu, samo da kažem. Ovo je direktno prozvan Filip, a sada ću da kažem...Oko Nove godine, on je meni rekao da se tada upustio u rijaliti igru sa Minom - rekao je Vladimir pa poveo Đedovića u sobu kako bi mu rekao:
Rekao je da će da je po*ebe i da ne bude ništa, samo rijaliti igra - otkrio je Vladimir.
Kada je sve funkcionisalo, i ja sam njemu rekao na krevetu da samo želim se*s sa njom, i da je to to. Da ću biti spreman do kraja da me povezuju... - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

To je Tomoviću rekao iz nemoći, jer je pokušavao da se skloni od nje - rekao je Janjuš.
Probao sam vezu sa Minom, vređanje, a od ovog momenta, gde vidim da smo prijatelji, da li mislite da sa njom treba isto, ili drugačije? - pitao je Car.
Iz*eban si ko savska koza, uz pomoć Vladimira - konstatovao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ozbiljno sam izigran, ušao u nešto za šta nisam zreo, priznajem, i ja tada kada sam sve shvatio kapiram da nisam spreman da nastavljam, i rešavam da se igram. Ja priznajem da je volim, da mi znači... - počeo je Car.
U svemu tome je ispaštala Aleksandra - komentarisao je Janjuš.
Ne, samo dva puta sam išao - pravdao se Car.
Ja nemam problem kada sam sa nekim loš... Ja kada sam bio sa njim loše, izabrao sam način da ga pogodim, tako što sam rekao da je Mina dobra, da bih mu napakostio. Ja verujem da je ne voli - objasnio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga