AKTUELNO

Ona sve vreme ćutala.

U toku je raspodela ovonedeljnih budžeta, a naredni mali budžet koji je vođa Ana Bulatović dodelila, bio je namenjen Jovani Ljubisavljević.

Imam svoje mišljenje o Jovani. Ona jeste i fina i kulturna i smerna, ali ona i te kako zna šta radi, i mislim da je folirant u nekim situaciijama. Umetnost je, kad ona ustane da priča i okrene stuaciju u svoju korist. I onda sebi kažem "Je*ote, svaka joj čast" Ona sve maže, oblaže, okreće, obrće. Namazana je dosta, zna šta radi. Ti si osoba koja ne voli nijednog zadrugara, jer ko god da ti priđe, ti prevrneš očima. Nemaš stav, nego ideš kako vetar duva. Ako Mića kaže da je neko dobar, po tebi je dobra, a ako kaže da je loša, ti se složiš sa njim. Nije mi se svidelo kako se ponašaš prema Moniki, kao njena drugarica, ne znam što se tako ponašaša. Sve što si uradila, ja bih uradila na drugi način, ali ti si slušala srce, nisam kompetentna, što se tiče Stefana, malo si se uzvezdila, okuražila. Mislim da smo ovde svi isti, a nema potrebe za tim ponižavanjem. Kada kažeš nekom "Sedi dole" to izgleda ružno sa strane - komentarisala je Ana.
Pa šta ću ja kada niko neće da sedne i da sasluša - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Moniku gotivim, ona je specifična, njoj srednji, luda na svoj način, interesantne su mi njene priće, i te kako ima šta da kaže. Mene sve što radi interesuje. Gotivna mi je, ima nešto zanimljivo. Sinoć je nešto ispričala Mići, i sve je to sada objasnilo neke stvari - rekla je Ana potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema Mići imam veliko uvažavanje. Njega volim da slušam kada priča, ja volim da slušam, naučim nešto novo. Dobar si čovek, dobar prijatelj, nadam se da nećemo imati konflikt, otac bi mi zamerio kada bih ti nešto loše rekla - dodala je Ana.
I tebe Brendone volim da slušam kada pričaš, imaš neke bubice, ali ja znam sa tobom, tebi evo mali budžet, ali prema meni si kul i korektan - dodala je Ana potom.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga