AKTUELNO

Za crnim stolom je žestoko!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je za Kristijana Golubovića: "Zanima me tvoje mišljenje o novoj svađi Anje i Cveleta?".

Oni imaju osam meseci pripreme i ostatak je centrifuga, gde je on nju kao zavoleo. On je otvorio četiri karte, ali otvori i petu pa da znate na čemu ste. Ja sam zaključio da je on početkom veze video nju kao i ostale, se*sualni objkat, ali je otkrio da je ona za vezu, pa je hteo da se promeni i počeo je da češlja patofne i da kuva, a kako bi se oprao za ono što je isprljao. On bi sada sve uradio da ispravi ono na početku, ali se zapetljao! Oni imaju porodice i patrijhalne roditelje koji su stari kov, i oni im savetuju svoju decu i vide da nisu jedno za drugo, i ona njega forta za sve, a njegovi misle da je papučar i sve se tu desilo, ako i ovo poslednjih šest meseci i ovaj odnos je veštačko disanje, kako bi preživeli ovo ovde i ova veza neće opstati napolju. Ona mora da zaboravi sve, a i on mora da se promeni i možda kada bi se to desilo oni bi uspeli i došlo bi čak i do braka! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakva crna ljubav, ovo je klasično foliranje zajedničkim snagama. Dve nedelje nije bilo pitanja za njih, pa su izašli da se kao posvađaju, a ne znaju ni šta rade i nije više zanimljivo. I da se potuku, mi bismo sedeli i pili kafu, a nismo upućeni u sve, jer jedno rade a drugo pričaju. Oni imaju neke tajne, i snimak odnosa koji je kod njegovog drugara, i sada ga ona ucenjuje ili ga prikriva za neke stvari. Sada se svađate, ali ćete opet večeras da se volite - rekao je Đedović.
Ovo ste stalno dešava, ovde se posvađaju pa kasnije oćet ćućore, i kad počne emisija oni nemaju blage veze šta se dešava, i posle kada se sve završi oni su super - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni kada im neko postavi pitanje, ovo drugo umisli da je zvezda i krene da ponižava ovog drugog - rekla je Ermina.
Oni misle da će biti zvezde, ali su zabava za siromašne! - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga