AKTUELNO

Ovome se nisu nadali.

Večeras je prikazan i snimak gde Jovana Tomić Matora prepričava Zerini Hećo sve tajne svoje bivše devojke Monike Horvat i zbog čega laže.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da sam mnoge šokirala i da ne mogu da spavaju zbog mene. Ja nisam došla ovde da budem jasna, meni je ovo top - rekla je Monika.
Ja sam samo prepričala šta je bilo - dodala je Matora.
Voli Matora tako da dočara. Vi imate pravo da mislite šta hoćete. Ja ovde nisam došla da pričam o svojim traumama, životu. Došla sam da uživam, ništa nisam slagala na "Pitanjima novinara". Ovo što gospodična priča neke stvari, to razumem, jer ima neke lične frustracije prema meni - istakla je Horvatova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Golubović je mala beba za ovo ludilo - rekla je Matora.
Ne znam ko je ona, ali mene ćeš pamtiti ceo život i moja poniženja - uzvratila je Monika.
Matora je od A do Š u pravu. Ja se sećam šta je bilo ispred rehabilitacije, kako je pravila sa Carem priču, da li su zaljubljeni, u vezi, pa lažne suze, pa da ima fobiju, pa je Car u kombiju pričao da je Monika pričala da joj se dopada Matora. Ovaj rilajati traje od 6. septembra - istakla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekao šta je rekla 10 ljudi u ovoj kući. Sama je rekla za verenika, pričala je da ne zna da li je zaljubljena u Matoru. Mene su počeli da povezuju sa njom, ja se kleo u majku i sestru da nismo ništa. To za verenika ne bih rekao, da nije ispričala ljudima. Samo sam hteo da devojka koja ima verenika, fakultet, koja je lepa, da nije trebalo da napravi ovakvo učešće. Koliko ja poznajem Moniku, ona se zaljubila do ušiju u Matoru. Uveren sam u to - istakao je Filip Car.
Ja se vraćam na penis! - poručila je Matora.
Matora i dalje priča o meni, vidi se da ima neki oblik frustracije. Ja sam vam postavila zagonetku svojim bitisanjem ovde - dodala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

A zašto laže da nije imala s*ks sa Matorom? - pitao je Milan.
Ne znam... - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.