AKTUELNO

Uspela je da ga ubedi da ne pravi Zolu ljubomornim sa njim.

U nastavku emisije "Gledanje snimaka" Danijel Višić je saznao kako Miljana Kulić preko Ermine Pašović pokušava da mu nabije grižu savesti.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam bila tužna, stvarno nisam spavala. Rekla sam Ermini, bilo mi je teško, mislila sam da će da dođe odmah - rekla je Miljana.
Nisam prenela šta je tražila, ja sam na svoj način, saznala sam šta sam htela. Njega je najviše mučilo što se zakleo, ja sam mu rekla da su se ovde svi kleli i lagali - ispričala je Ermina.
Mene Danijel toliko čini srećno, počela sam da treniram. Ovakav meni momak priliči. Planiram budućnost sa njim. Ostaću dosledna sebi, neću imati s*ks sa njim do kraja rijalitija, mogu da izdržim. Nisam nimfomanka. On se pokajao, izvinio se. Ne verujem da će mama imati lepo mišljenje što sam prešla preko svega. Mislim da je rekao to u afektu. Počinjem da se zaljubljujem - priznala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

On je teoretski potkovan, nervira me, kao da je naučio šta treba da priča u rijalitiju, jednom bojom glasa, sve fraze koje je naučio napamet. A ona se ili prima na njega ili se zaljubila, mada mislim da joj je najveći fetiš što je našla krevet preko puta Zole. Danijel i Miljana se igraju jedno sa drugim - istakao je Brendon.
Meni ovaj klip nije glup, vidim da joj je stalo do mene, da nije folirant, a ne da pravi Zolu ljubomornim sa mnom - otkrio je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.