AKTUELNO

Sarin ubica sinoć je počinio samoubistvo.

Na benzinskoj pumpi u Vranju je ubijena Sara A. (27) dok je sedela u kafiću sa još jednim mladićem. Na snimku se jadno vidi kako ubica žrtvi pokazuje telefon, tiho razgovaraju, a potom ustaje i ispaljuje metke.

Foto: Facebook.com

Na snimku koji se vidi kako Marjan sedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem, a zatim kreće da se sklanja. Nekoliko sekundi kasnije, Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jakne i iz sedećeg položaja hladnokrvno ispaljuje 6 hitaca ka Sari. Nesrećna devojka preminula je na licu mesta.

U nastavku pogledajte uznemirujući snimak:

Video: Informer.rs

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u subotu oko 18 časova, a rezultati obdukcije tela pokazali su da su prve pretpostavke sa uviđaja bile tačne da je ubica Marjan S., koji je sinoć tokom policijske akcije sam sebi oduzeo život, u nju ispalio šest metaka.

Foto: Printscreen YouTube/rtvranje, Facebook.com

Sarin ubica Marjan S. (47) je ranije robijao zbog ubistva. Takođe, suđeno mu je i u drugom slučaju zbog pokušaja ubistva bivše devojke, koje se desilo pre 14 godina.

Inače, Marjan S. sinoć se zabarikadirao u šupi jedne porodične kuće, a kada ga je policija locirala i krenula u akciju hapšenja, izvršio je samoubistvo.

#Samoubistvo

#Ubistvo

#Vranje