AKTUELNO

Novinar TV Pink Mladen Mijatović podsetio je da je mladić Jovan Veselinović imao 18 godina, da je njegovo telo pronađano juče u prepodnevnim satima, te da će danas biti obavljena obdukcija.

- Obducenti će precizno utvrditi koji je uzrok smrti I ne želim da prejudiciram, a za sada operativna saznanja ukazuju na osnovu onoga šta je utvrđeno tokom policijskog uviđaja da je u pitanju samoubistvo – istakao je Mijatović za Pink.

Kako Mijatović naglašava, prema operativnim saznanjima, Jovan je pre oko tri godine pokušao suicid gutanjem tableta.

- Tada to nije uspeo, u svakom slučaju to je detalj iz istrage – dodaje on.

Foto: TV Pink Printscreen

Policijski službenik odseka za nestala lica MUP-a Nadežda Spajić objasnila je da objava o nestalom licu kreće kada sama stranka odnosno podnosilac prijave dođe u policiju.

- Čak i ako pre nego što mi uzmemo tu prijavu, jer postoji mogućnost da pre nego što završimo uzimanje prijave pronađemo to lice – istakla je Spajić I dodala da sama potraga počinje uzimanjem prijave u nastanku gde se uzimaju generalije lica, koje je nestalo I uzima se što više podataka o osobi koja je nestala.

- Ti podaci podrazumevaju I navike I kretanja, sa kim se družio, sa kim je u emotivnoj vezi, da li pominjao neku destinaciju gde bi možda otišao, da li je pominjao da ima neki problem, da li je nekada pokušao suicide nekada, da li ima suicida u porodici… - ispričala je ona.

#Jovan Veselinović