AKTUELNO

Maja sve negirala.

Sanja Stanković došla je do svoje drugarice Maje Marinković, koja je sedela na garnituri, nedaleko od mesta gde je spavao Janjuš, a o njemu su upravo i pričale.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam pogledala drugog dečka kad smo izašli, iznajmila stan da bi se viđala sa njim, on smišljao izgovore. Poruke sa Enom nije hteo da mi pokaže, morala sam na kvarno da gledam, dopisivao se sa drugim devojkama, slao i tebi i Nataši. Ja sam se dopisivala sa Matejom namerno kad smo prekinuli, malo je bilo flerta. Kad je bila "Premijera", pokušavao je da pgleda odnos sa ženom. A kada nije htela žena da mu oprosti, onda kod Maje - rekla je Maja.
Ali to je prirodno da hoće da ispegla - dodala je Sanja.
Dupe na dve klupe ne može. Ušla sam ovde, rekla da nikada nećemo da se pomirimo, bila sam ljuta kao ris! Tad nikad nisam rekla da neću da se pomirim, pomirili smo se. Opet je on bežao od tog odnosa. Eto, izvoli, sada su ti vrata širom otvorena - govorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si se uopšte mirila sa njim? - pitala je Sanja.
Zato što sam ga volela! Više ga ne volim. Pogledam ja i dalje nekad, ali ne iz ljubavi, nego ostala je navika. To nema veze s ljubavlju. Vladimir mi je pre neki dan rekao, ne mogu da citiram, ali nešto da (mu je rekao da ću da) se vratim. Ja sam rekla da neću nikad. Nikada se ne bih vratila u životu. Nemoj da me gledaš tako... Šta mene snađe... Bila sam bolesna devojka, zar nije tako. Zbog čega sam bacala kečap (zbog Aleksandre)? Eto ti sad, sve dođe na svoje - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš malo da digneš kočnicu - poručila je Sanja.
Smirila sam se - odgovorila je Maja.
Majo, ti na žurkama, gledaj, ti (Čorbi) ovako skočiš. Nisi normalna. Ja ti kroz osmeh kažem, ali mora da ti uđe u glavu - nastavila je Stankovićeva.
Nemoj sad da mi potenciraš to - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.