AKTUELNO

Kako kaže, njihovi zahtevi da bez izbora dobiju ministarstva, da uređuju medije i šefuju po javnim preduzećima, imaju svoje ime - a to sasvim sigurno nije demokratija.

- Žuti tajkun Dragan Đilas i ostatak tajkunsko - lopovskog kartela iz bivšeg režima i dalje se nadaju povratku na vlast bez izbora. Na ovaj ili onaj način, ucenom ili uličnim nasiljem, tek demokratija i izbori njih ne zanimaju, jer za štetočine i lopove ne glasa niko – poručio je u saopštenju Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Kako kaže, njihovi zahtevi da bez izbora dobiju ministarstva, da uređuju medije i šefuju po javnim preduzećima, imaju svoje ime - a to sasvim sigurno nije demokratija – kaže Orlić.

- Baš kao ni njihove pretnje, da će u suprotnom da ponovo posegnu za uličnim nasiljem, razbijanjem i paljenjem institucija, prebijanjem novinara, policajaca i narodnih poslanika. To se zove fašizam, i za to pošten narod u ovoj zemlji jednostavno nije. A taj narod vidi sve.

Baš kao što taj isti narod pamti jako dobro kako su ga kojekakvi Đilasi i njihovi satrapi pljačkali i unesrećili, uništili mu demokratiju i zarobili medije, a sami se besomučno obogatili. I zato im narod ne dozvoljava da nastave svoju bezočnu pljačku, koju bi još da naplate tuđim glavama, da pride još i unište sve što je u Srbiji izgrađeno – navodi Orlić i dodaje:

Aleksandar Vučić, koji je neprobojna barijera za povratak tajkuna i lopova, ima zato plebiscitarnu podršku naroda. Čvrstu i složnu. Poštena Srbija pred ucenama i nasiljem ne uzmiče ni korak, to neka svima bude jasno.

#Vladimir Orlić