AKTUELNO

Podeljena mišljenja.

Upravo je počelo glasanje za najvećeg egoistu u Beloj kući, a Anđelo Ranković odabrao je Marka Đedovića, Lepog Miću i Kristijana Golubovića, za koje je istakao da imaju pravo da to budu, jer su se ostvarili i imaju "zaleđinu za to".

Foto: TV Pink Printscreen

Još razmišljam koga bih navela, ali navešću Đedovića, Kristijana i Brendona. Smatram da imaju zdravi ego, stavljaju sebe u prvi plan, jer se poštuju. Imaju pravo na to, jer su pre svega ostvareni ljudi - rekla je Teodora Bilanović.
Da li vi znate šta znači egoista? To je i sebičan čovek - upitala je Rialda Karahasanović.
Postoji zdravi i nezdravi ego, nezdravi je kod Mišela. Ja ne smatram da je egoista nezdravi čovek. Ja ne smatram da je ego negativna osobina, treba znati usmeriti svoj ego - istakla je Bilanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam ceo život da egoista znači kad neko samo na sebe misli, ni na koga drugog... To je za mene egoista. Da ne razmišlja o posledicama, ako nekome nešto učini, nego samo misli na sebe. Meni je prvo na pamet pala Monika, ona mi deluje kao egoista. Ona misli samo na sebe. Ovaj mali Danijel mi deluje kao egoista, ali još je rano da ga tako okarakterišem. Evo, bole ga leđa, on će sad da legne tamo, boli ga uvo da li je neko bolestan - počela je Nadica,
Ko ne voli sebe, ne voli ni druge - odgovorio je on.
Mišela isto mogu da navedem, voli da ugodi sebi, misli na sebi. Kenan voli da udovolji sebi, da skuva kafu sebi, da ima taj ugođaj. Najveći egoista je ova što se smeje, Monika, što joj je bura ušima. Navešću nju, Danijela i Kenan - istakla je Kijina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.