AKTUELNO

Hit!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Anju Todorović.

Anja, kako se osećaš kada vidiš da ti je za ovih pet meseci Matora više udelila komplimenata na račun tvog izgleda, a nego Cvele, ko ti je dečko ćuti dok te svi govore da si preružna?

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kada sam psihički pala, Matora je ustajala da me podigne i uteši, ne mogu da kažem da mi on to nije rekao. On meni stvarno to i kaže i sve to, ali Matora je to rekla javno, pa mi kaže kada se spremim za žurku, ili za crnim stolom, ili za neki sastanak, kaže mi da lepo izgledam, ali mi znači i kada druga osoba mi kaže neke komplimente. Ima i on običaj, ne mogu da kažem da nema, lagala bih. Ali kada mi je najteže, Matora je uvek bila tu da me psihički podigne - izjavila je Anja.
Ova devojka ima isto Milica sindrom, obožava da je neko ponižava, ona prelazi preko toga, ide protiv reči roditelja, protiv sebe. Ona tera po svom, misli da će ostati sama, da je Cvele jedini za nju, jer joj je on dao takav utisak, da nije lepa, da nije ovakva i onakva. Nema mi nikakve logike. Kada su Cveleta dizali u nebesa, on je bio bitan, da ju je on ponižavao, to je ona meni potvrdila, obrati se njom - rekla je Ermina.
Ja nju nisam ponižavao - tvrdio je Cvele.
Sama činjenica da se dopisivao sa ribom i da je dopustio da neka druga komentariše je poniženje - ubacila se Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne može da podnese da nju neko podržava, ona jadna tamo sedi kao ružno pače na krevetu. Ja sam primetila, da Cveletu kada digneš cenu, on se uzvezdi, a čim Anja dobije podršku od nas, on se vuče, pada u depresiju, jadan. Ovde se vidi da je takmičenje, ko ima više pratilaca, a ti svojim praštanjem, govoriš da imaš veze sa njim, a ti ćeš ispasti folirant! Zamisli da meni neki lik pošalej genitalije, pa odmah blok. Da li razmišljaš sutra da tvoja majka ukuca njegovo ime na internetu i vidi njegov penis, da li te je blam? Imaš sestru! Ti nemaš stava, kao da si frula obična - dodala je Pašovićeva.
Mene najviše tu kopkaju oko svega toga, što je napolju bilo to što je bilo, ali ja ne mogu da kažem, ovde, kao prema devojci je ispao ispravan, nije bio sa nekom drugom - rekla je Todorovićeva.
Ako Anja to opravdava, šta mi imamo da komentarišemo? Kako ga nije sramota, on se žalio drugoj ribi na nju! Tebi Ermina priča šta smo videli, šta ti nju napadaš? - dobacila je Karahasanovićeva.
Ja kao da nisam svesna toga, kao da ću biti svesna toga tek kada izađem, u drugom trenutku kao da nisam videla i kao da nije istina - nastavila je da se pravda Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga