AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je za Danijela Višića.

Da li ti se stvarno sviđa Miljana ili joj samo udeljuješ komplimente kako bi je odvojio od Zole?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne samo zbog Zole, nego mi se stvarno sviđa kao lik. Preslatka je i za 90% u kući je bolja, ima nešto što mnoge nemaju, ali je ona sada sa Zolom - rekao je Danijel.
Ali oni nisu u vezu, Miljana, niste u vezi? - upitao je Milan.
Ne - odgovorila je Miljana.
Žao mi je, pati i plači, ona to ne zaslužuje. Uništena je ovde psihički i fizički zbog svega što joj se dešava, a mnogo je dobra osoba i voleo bih da je drugačije - rekao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ovih ljudi ovde, mene ne interesuje, meni treba jak muškarac, ja sam temperamentna, nikog ovde ne mrzim... Ispada kao da ja njega molim za ljubav, za pažnju. Iskreno, gledam Stefana i Jovanu, nisam ni znala da će biti pitanja, stane, pa je zagrli, tako su se svi bivši momci ophodili prema meni. Što se tiče Zole, ja mrzim što ga volim, ali evo, daćemo još jednu šansu. Ja sam se smejala i rugala devojkama koje mole za ljubav. Ja bih lagala kada bih rekla da nije nežan i pažljiv prema meni kao drug. Pravi muškarac, ima lepe oči. Toliko su mi te njegove zelene oči, i ja ih isto imam. Bledog lika i svetlih očiju - priznala je Miljana.
Miljana samo čeka Zolinu reakciju - dobacili su zadrugari.
On je danas rekao da ga glava ne boli, ja sam ga pitala zašto želi da se pomiri sa mnom, rekao je da ne bih preskakal ogradu. Ja sam devojka koju ljubav pokreće. Niko ne moli za ljubav, koliko molim ja! Savest me neće grizti, jer sam sve od sebe dala - odbrusila je Kulićeva.
Ja sam protivnik veze Miljane i Zole, on je kupio sebi mir, on da istinski voli nju, ne bi dozvolio da ona glumi ovde. Kad joj je majka otišla, dete joj je otišlo, treba da bude uz nju. Imali smo priliku da vidimo da ga moli za ljubav, nek voli on sebe, nek se skloni MIljane. Danijel me je iznenadio, verujem mu u ovo što je rekao - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga pitala da li mu se stvarno sviđa, rekao je da mu je lepa i da se ovde pogubila, da jednostavno je sve pojelo, ali je stvarno sve najlepše pričao o njoj - otkrila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga