AKTUELNO

Pretres je počeo!

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tema koja je potegnuta vezana je za Minu Vrbaški, koja je izgalsana za najosvetoljubiviju odobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se sveti ljudima koje voli, jer su je najviše povredili one koje voli - rekao je Vladimir.
Mnoge se više satiru od k*rca napolju, za pet dana ono što ja uradim ovde za deset meseci! One meni ovde morališu, mene je Sanja nazvala k*rvetinom ja sam rekla da znam neke stvari i znam da su ozbiljnije nego moje i to su ljudi koje ona zna i ja mogu da kažem koja je ta odsoba, i sve jahte i pozivi za ljudima iz Indije i plaćanje na četiri dana! Ja sam, joj rekla ko je to, ali mi je rekla kako ne zna čoveka,a zna ga i njegovu sestru. Meni je rečeno da je ona tražila broj od Alberta, a ja nisam neka koja je tražila brojeve, a ja ne lovim bogate i nisam sponzoruša! Najlakše je reći kakva sam ja, ali svi mi se pravite fini, e sada ću ja da se perem preko vas i ja sam kod Darka otvorila dušu i sve sam rekla - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

To zašto mislim da je izglasana, jer je na primer Mina kao osvetnik ostala u pamćenju, bio je taj doček Nove godine, i Vladimir joj je to zamerio i ona je tada bila najveći osvetnik. Smatrala sam da je sa Vladimirom napravila najveću osvetu, ali bespotrebno. Ovde svi skaču kada je Mina u pitanju, a Mina je bila u vezama u rijalitiju, nije bilo na jednu noć! - rekla je Sandra.
Ja nikada nisam rekla kako sam poštena, sve sam radila iz ličnog zadovoljstva. Ja se nikada nisam dovodila mu temu o prostituciji, i nisam neko ko radi nešto zarad nečega, i ja mogu da komentarišem šta hoću, i mislim da je mnogo veća težina to. Ja sam mlada i nikoga nisam ugrozila, ja ako nekoga prevarim to je za osudu, ali ako sam raskinula ili on, onda je to u redu! - rekla je Maja.
Zašto se j*beš sa svakim Mininim bivšim, a pričaš svašta o njoj? Vladimir, Mensur, Toma Panić, Đekson i to su njeni otpadi - vikao je Mića.
Sve što si rekla si u pravu, ali niko ne može da te opravda ako kažeš da nosiš svojn krst na lđima? - pitala je Sandra.
Ja to nosim dostojanstveno, neko ne bi izdržao ni dva dana - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga