AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo.

Za crnim stolom su svi ukućani, spremni da Nenad Lazić Neca izabere potrčke, a zatim i da Milan Milošević započne emisiju "Pretres nedelje". Pre glavne teme, Miljana Kulić i Aleksandra Nikolić su se raspravljale oko mesta sedenja, jer su novi ukućani uneli zabunu, pa je neophodno bilo da naprave kompromis. Milan je dobio reč, pa je pozvao da ustane Marko Đedović koji je prokomentarisao podelu budžeta.

On niti misli svojom glavom, niti radi. Meni je bio zanimljiv onaj današnji krš i lom. U svemu tome, tresao se ispred hotela kad sam mu rekao da mirno izabere svoju omiljenu osobu i potrčke. Ljudi bi ga više cenili da je on... Njegove foliraže kod mene ne prolaze. Ovde je obrnuta psihologija, mi smo žrtve onih koje narod vidi kao žrtve. Takve budaletine će za njega da glasaju. Ja njega da mrzim ja njemu ne bih kupovao hranu - pričao je Đedović.
Ja sam rekao da sam pogrešio, ali uvek neko stoji i brine o toj podeli dok ja delim, a meni niko nije stajao - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlakše je ubeleti i glumiti žrtvu, i narod će da se sažali - pričao je Đedović
Anja i Cvele oboje imaju veliki budžet, nisu spremni bili ni 100 dinara da izdvoje! Mišel je odmah dao bez pardona, pa pab...- govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: I.P.

#Zadruga