AKTUELNO

Hit!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku a zadrugari i dalje polemišu o pitanju koje je nešto ranije postavljeno. Naime, otvorena je tema odnosa Mišela Gvozdenovića i Dragane Burmazović. Podsećamo, oni su stavili tačku a odnos nakon što je misica priznala da joj se čini kao da se Gvozdenović ponaša veštački. Nakon toga, Milica Kemez dala je svoj sud o svemu, nakon čega se i ona zakačila sa Mišelom, a nakon svega toga, Dragana je konačno dala svoje mišljenje o ponašanju svoog prijatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sveti se on. Pričali smo danas, rekao je da kada mu je neko blizak, on odreaguje srčano. Ja sam rekla da je burno odgreagovao i to sam mu zamerila - objasnila je Dragana.
Jesi li mu zamerila što nema emocije prema tebi? - pitala je novinarka.
Ne, nemam ni ja emocije prema njemu, i on to zna - dodala je misica.
Kako ste se dogovorili za taj sastanak do kog nije došlo? - dodala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu zamerila što nije došao po mene tada, jer nije ispao džentlmen - rekla je Dragana.
Meni je bilo krivo, kako nema prevozno sredstvo. Meni je bilo fascinantno, kako nema prevoz, i ona baš u Šapcu sedi prekoputa mene - odbranio se Mišel.
To je bila nedelja, a mi smo se čuli u petak. Bila sam sa drugarom tada, nismo znali gde ćemo, i kao, odveo me na neko dobro mesto. Sve je to ispalo neplanirano. Bilo mi je glupo, a došla sam sa nekim drugim - počela je misica.
Meni je rekla da nije htela d ameša babe i žabe - dodao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel i ja se nismo dobro poznavali tada, htela sam da dam šansu da se sami ispričamo - rekla je Dragana.
Zašto mu se nisi javila? - pitala je novinarka.
Osetila sma se jako neprijatno, jer sam znala šta će da pomisli. Kasnije smo se čuli, a onda smo se čuli - nastavljala je Burmazovićka.
Dragana, da li si razočarana? - nastavljala je novinarka.
Nisam razočarana, ali me povredio. Nisam očekivala ništa loše od njega, pa se desilo. On ne prihvata ni tu njegovu reakciju koja mi je zasmetala - rekla je Dragana, pa dodala:
Ne želim da budemo stranci, jer se poznajemo od spolja, i zbog tog prijateljstva - rekla je misica.
Da li je na žurki igrao sa Sanjom u inat tebi? - bilo je podpitanje.
Igrao je sa više devojaka, ali bih mu rekla svakako - završila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno sve to, ona je tek ušla, a onda je nastao problem nejasan. Upravo ono i što smo pričali, sve je moglo bez frke i svađe i da se normalne glave razgovara. Mišel ima crtu čudnog zameranja. On uvek nađe neki razlog. Dragana je dobra devojka, i Mišel to misli. Ne znam šta je on radio, kao da joj je udarao čežnju. Po njenoj prirodi se vidi da je dobra, a ovi su je dočekali sa malim budžetima - pičeo je Đedović, pa dodao:
Takav stav je nekog ko normalno sagledava situaciju. Mene gomila ne može da razume, a hvala Bogu da ne pobeđujem, jer da me svi kapiraju, ja bih s ezapitao. Ona je kada je ušla imala dobru percepciju, i hvala Bogu, iskrena je i otvorena je. Da je ušla u neki bliži odnos druženja, i da je krila takvu stvar, bio bi haos. Ovako me kupila sa tim. Mišel je kao moj pokojni deda, sve je zamerao. Ja njih podržavam - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga