AKTUELNO

Žestoko!

U Beloj kući se održava porodični sastanak, a zadrugari biraju tri najosvetoljubivije osobe među njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Krećemo od početka, tj. od Biblije, kada je rijaliti u pitanju ja se vodim time, "oko za oko, zub za zub"! A napolju se vodiim onime, "ko tebe kamenom ti njega hlebom". Mi ovde nismo došli da budemo pametni, nego da budemo budaletine. Osveta je nešto što se priprema i sem mene, samo je Marko Đedović koji je u tome uspeo, a sve ostale možemo da stavimo u neke povređene, i te neke osvete mašina za stvari može da opere. Prva osoba je Đedović, druga osoba je Mina Vrbaški, ali ona ne zna šta je osveta i vodi se primitivnim načinim osvete. Treća osoba koju bih naveo, ima ih nekoliko ali Zola je jedan kojeg mogu da uzmem u uži krug. I definitivno ću da se nadovežem i na Janjuša koji je isto pokušavao da se osveti. A za mene je treća Maja Marković, još da joj zalepim i tu etiketu. Ne vidim drugi razlog za vezu sa Alenom, sem da je to osveta, i ona je najveći osvetnik i ona je broj jedan - rekao je Tomović.
Ovde imamo dva ozbilja osvetnika koji sve rade pefidno, Đedovića i Tomovića, a na trećem mestu mi ej mrtva trka između Nece i Mine, on je pokušao Bori da se osveti jer mu on boravak pretvara u pakao ovde, a što se tiče Mine ona se sveti muškarcima i to je opšte poznato - rekle je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Alene ako prepoznaješ vece šolju i šporet, onda moraš da shvatiš i da je ona takva, jer se pokazala samo lošim delima ovde i tako je to u narodu - rekao je Đedović.
Iskreno, smataram da u većini slučajeva osvetoljubivost treba da bude nešto što se promišlja, a ne iz afekta. Ne smatarm da smo svi osvetoljubivi, ali ne mora da znači ako smo to ovde da smo i napolju, jer ovo je takmičenje i koristimo se time da bi pokazali da smo sposobniji od nekih ljudi. Prva osoba jeste Marko Đedović, jer smatram da je prema Mariji bio osvetoljubiv i to je radio perfidno, i sebe je ponižavao da bi došao do nekog cilja. Osoba broj dva, Maja Marinković koju poznajem, ali nisam imao mišljenje o njoj takvo ali je prema Janjušu bila takva i smatram da je mnoge stvario uradila iz ličnog zadovoljstva, ali i iz inata i stalno pokušava da mu nenese neki bol i da ga ponizi, jer juče šetaš sa Čorbom i onda kada si njega videla počela si da se smeješ. Treće osoba je Nataša Radan, koje se konstantno približava Anđelu i provocira ga i pokupšava da bude osvetoljubiva jer nisu zajedno - rekao je Zola.
Ja bih iskreno volele da je sve u redu, ali da sam radila nešto iz osvete i iz inata, ne slažem se jer ja sam sa Čorbom završila, a da sam hela da se svetim ja se ne bih družila sa njim. To je bila neka prečica da lakše prebolim, i bilo bi mi drago da se ta tema smakne sa mene. Moram da priznam da ja jesam provokator po prirodi, i kada bi se povuka nešto bi se opet našlo - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga