AKTUELNO

Proći će kao on!

U toku je Igra istine u Beloj kući. Naredno pitanje će postaviti Filip Car.

Mene zanima da ti žena kaže da joj smeta druženje sa Tarom i da se topitanje provlači, da li bi se maknuo od Tare - glasilo je pitanje za Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Radio bih kako ja želim, a znam da meni moja žena to ne bi tražila. Ja sam sam plovio kroz sve ovo i svako ima pravo šta ko misli, ja neću da se nadovezujem na te priče. Neću ja da dozvolim da se opterećujem oko toga - rekao je Ša.
Ja sam imao ovakvo pitanje i rekao sam da moja žena zna da se ja sprdam, a ti si radio isto što sam i ja radio. Ovakovo pitanje sam i ja dobio i imao situacije kao i ti da joj iščupam grkljan, ali ja ću ti reći kao prijatelj. Druže u ime kolektiva, skloni se kako znaš i umeš. Meni je tako Lepi Mića govorio. Ja tebe brate razumem, ne dao ti Bog nešto ovako što sam ja preživeo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je veći pritisak od prijatelja ovde nego od Tare - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi oni kažu meni odvoji se, a onda sapuću Tari. Neko ovde ne želi meni ni dobro, ni loše - rekao je Ša.
Kada je bila ona situacija za klipove, naša svađa. Rekao si mi više puta da ne bi trpeo onakvo ponašanje a ti trpiš ono - rekao je Cvele.
To ti je devojka, ne drugarica kao što je Tara meni. Mene žena veruje, ja sam već drugi put u rijalitiju. Dao sam vam moj odgovor. Nemojte priajtelji da me savetujete - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga