AKTUELNO

Drama se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Taru Simov.

Uporedila si Ša sa Matejom, šta misliš do kada će Ša da te trpi? - glasilo je pitanje.
Gubila sam sve u životu jer sam terala inat samoj sebi, i prijateljima, i porodici i svima. Setimo se kako je Mateja plakao zbog mene, zbog Mensura. Zašto ja ne bih mogla i sada, kada meni Nenad zamera gluposti, konkretno situacija sa Vladimirom - počela je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir nema veze sa tim. Jer, ako se ona smeška sa tobom, to nema veze sa tobom, nego sa njom. Ja to zovem seljačke i glupe fore. Kreće juče igrica, a ona postavlja pitanja, koja ljudi mogu da preformulišu kako žele - ubacio se Ša.
Igrali su fudbal njih dvojica, nema veze sa tim - rekao je Mića.
Ja ako budem pričao istinu - počeo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja ću da pričam istinu - zapretila je Tara.
Ma boli me ku*ac više! Meni smeta to što se ona smeška, najnormalnije, kao da ništa nije bilo. To govori o tebi. Ljude gubiš zbog tvojih postupaka, ne zbog tuđih. Ja se jako vezujem za ljude. Ostavljaš prostor sve vreme, rekao sam malopre, da ako nekom titram ja*a a ne napu*avanje svakog dana, to povređuje ljude - nastavio je Ša.
Opterećuješ me svojim glupostima, i laže - dodala je Tara u odbranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma njoj ova priča odgovara - dodala je Ermina.
Njemu je loše 4 meseca, svaki dan, on treba da razume mene. Ispada da ja njega proganjam, tako kažu ku*ta i mu*ta - rekla je Tara.
Skloni se ako ti ne odgovara - dodao je Đedovć.
Sada si mene prozvala, i tako me nazvala. Meni Ša nikada nije rekao da si ga proganjala. On ti je prijatelj kom nije dobro, a ti mu praviš sra*a. Ako ti je do njega stalo, skloni se! Ti misliš samo na sebe, ne voliš nikoga i njega ne poštuješ - vikala je besno Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću samo ja da ispadam loša i kraj! Ne interesuje me više - rekla je Simova.
Ja sedim, ćutim, i budem sam, i onda ona dođe i provocira, Jednostavno, ja volim da se sklonim, osamim, i ona odmh podbada - dodao je Ša.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga