AKTUELNO

Nije joj lako!

Nakon što je domaćim medijima odjeknula vest da je zvezda rijalitija ''Zadruga'', Ana Korać, okončala ljubavnu romansu sa bivšim zadrugarom, Davidom Dragojevićem, prvi put se oglasila po tom pitanju. 

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su ljubav započeli u rijalitiju ''Zadruga'', nakon kog su se i verili i niko nije ni slutio da će ovoj ljubavi tako brzo doći kraj. Za ekipu emisije ''Premijera'', prvi put o raskidu se oglasila i Ana.

-Istina je. Nismo zajedno već 7-8 dana. Jednostavno u poslednje vreme smo počeli da se svađamo i nije bilo to to, kao prethodnih meseci. Uvek se nešto desi da se posvađamo. Ja sam otišla na Jahorinu, bila sam tamo desetak dana, mi nismo pričali 7 dana jer sam se naljutila pre nego što smo krenuli, jer me lagao. Kada sam se vratila, seli smo, popričali i rekla sam mu da raskidamo. Iznajmili smo dva stana, trebali smo da pređemo zajedno u taj drugi, međutim prešla sam samo ja. Htela sam da razmislim o svemu. Stvarno mi je bilo teško to veče i plakala sam. A onda sam posle dva dana saznala nešto što nije lepo i odlučila da ga obrišem, blokiram i da nestane iz mog života. Najbolja sam kad sam sama - kaže Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

A na pitanje da li posotji mogućnost da svojoj ljubavi daju drugu šansu, Ana je bila odlučna:

Iskreno ne. Svako je krenuo svojim putem, treba nam vremena, jedini spas mi je pas - ističe bivša rijaliti učesnica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom proteklog perioda mnogo je vremena provodila sa svojom drugaricom Sorajom na Jahorini gde joj je bilo prelepo. Demantovala je i navodnu aferu sa Stefanom Karićem, sa kojim se u isto vreme našla na Jahorini, u istom hotelu.

To nema veze. Ja nisma mogla dečku da zabranim da dođe na Jahorinu. Mi smo u normalnim odnosima, nikad nismo bili u svađi, to što smo imali - imali smo. Nema to veze sa Stefanom, David i ja smo i pre toga bili u svađi - dodaje Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ističe da trenutno nema simpatiju ni na vidiku, želi da se posveti sebi i ne zanimaju je muškarci. A nama ostaje da pratimo razvoj situacije.

Autor: M.M.

#Ana Korać

#David Dragojević