AKTUELNO

Drama traje.

U toku je porodični sastanak na kom zadrugari rešavaju svoje probleme. Tokom izlaganja Lepog Miće došlo je do apsolutnog haosa, koji i dalje traje.

Vaši papirići, kvarne odluke, potezi su doveli do toga da nemate ništa, možete dobiti samo k*rčeve, a ne poklone! Radili ste prljave stvari, ne verujete sebi, nego mamama i tatama. Kvarni ste čim čekate odgovore iz spoljnog sveta. Sada vam rođendani liče na 40 dana, slave na dane tuge. Od toaleta ste napravili prljavštinu, od kuće smetlarnik, soba liči na bolnicu ranjenih partizana. Čak ste uspeli da pojedine ljude ostavite bez posla vašim mešanjem u ono gde vam nije mesto. Sram vas bilo i tu vam nema pomoći - urlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nove zadrugarke Dragane, u odnosu sa Mišelom je doživela krah. Ali očito da Mišel ima problem kada dođe u bliskost sa nekim devojkama. Tada traži nešto previše zahtevno, traži dlaku u jajetu. Onda se javljaju sumnje u tvoju seksualnu orjentaciju. Odnos Maje i Janjuša, odnos Maje i Čorbe nije uopšte stao. Maja govori kako je Janjuš gleda i provocira. Janjuš kaže kako ona to njemu radi. Tu gori vatra, ili tinja lagano. Po stoti put dajem sebi za pravo da kritikujem Maju Marković. Toliko ružno izgleda tvoje jahanje po Alenu. Ako je tako, neka bude obostrano. Vodi računa, imaš razloga da budeš sabranija, ne toliko navalentna. To jako ružno izgleda. Mislim da ti ni mami, ni tati, ni bratu nije svejedno. Ako se ne stidiš toga, onda imaš problem - pričao je pevač.
Prisustvujemo i raspadu jedne družine koja je vedrila i oblačila svojevrememo. Prikrivaju stvari koje nisu u redu, mislim na Rialdin (čopor). Vidimo i Anđela koji je potonuo. Fran je mračan, veza im je postala cirkus, stalno neko plače u tom odnosu. Šta ćeš u krevetu sa njom ako je mračno? Što je masiraš? Da vidim, kojoj se od ovih 30 devojaka sviđa Fran? Da li je Fran potamneo ili je vama svanulo? - pitao je Mića.
Meni se smračilo - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi mračan, nego smešan. Da meni neko j*be ovde devojku, ja bih j*bao i njega i nju. A onda ti pričaš kako tebe ova devojka mrači - dodao je pevač.
Sad bih ti rekao nešto, ali neću jer te poštujem. I tebi je Kenan ovde j*bao... - uzvratio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina isto. Devojka koja je ovde 4 godine, izgubila je sve honorare, izlazi odavde bez žute banke. Samo tako radi, bavi se budalaštinama... Umesto da se brineš o sebi, brineš da li je Miljana uzela nekom pare - zaključio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.