AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22:30 časova. Kao što ste navikli, Ognjen Amidžić je i ovog puta okupio aktuelnu ekipu – bivšu zadrugarku Anu Korać, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka, pevačicu Teu Tairović, kao i Pinkove voditeljke Nataliju Simović i Bojanu Lazić.

Ana Korać poslednjih nedelja je u žiži interesovanja – nakon dve nedelje provedene na Jahorini sa najboljom drugaricom Sorajom – čime se pohvalila na Instagramu – Ana je raskinula vezu sa Davidom Dragojevićem, na iznenađenje njihovih mnogobrojnih fanova. Ni Ana ni David se na društvenim mrežama nisu oglašavali o raskidu, ali se na Intagramu više ne prate i uklonili sve zajedničke fotografije. Po prvi put, Ana će govoriti o raskidu sa Davidom u emisiju „Amidži šou“ – da li su istinite priče da je na Jahorini bila sa Stefanom Karićem pre njegovog ulaska u „Zadrugu 4“ i da je on razlog za raskid, u kakvim je sada odnosima sa Davidom i da li postoji šansa za pomirenje. 

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U studio stižu i Pinkove voditeljke – Nataliju Simović zavoleli ste kroz rijaliti emisiju „DNK“, dok Bojanu Lazić od ove televizijske sezone gledate svake nedelje u najgledanijoj emisiji o poznatima „Premijera – Vikend specijal“. O izazovima sa kojima se susrela snimajući emisiju „DNK“ sa živopisnim likovima, koje situacije će joj zauvek ostati u sećanju i šta se događa iza kamera, Natalija otkriva ovog utorka na Pinku. Kako se snašla u premijernom timu, šta joj je doneo prelazak na Pink i da li je zadovoljna radom na emisiji „Premijera – Vikend specijal“, Bojana će govoriti u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

U studio stiže i Nenad Čanak, poznat po svom britkom jeziku, dok će za dobru muziku u studiju biti zadužena mlada atraktivna pevačica Tea Tairović. O svojim počecima, negativnim komentarima i razlozima zbog kojih ne želi da pokaže dečka, Tea će govoriti kod Ognjena u emisiji. 

Foto: Beta/Dragan Gojić

Foto: Instagram.com

Kao i do sada, Ognjen će goste staviti na najluđe izazove, zato ne propustite još jedn uzbudljivo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 2. februara uživo od 22:30 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ana Korać

#Bojana Lazić

#David Dragojević

#Natalija Simović

#Nenad Čanak

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Tea Tairović

#Televizija Pink

#emisija

#talk show

#voditelj