AKTUELNO

Zadrugari se podelili!

U toku je suočavanje zadrugara sa svim što su pričali ili radili po ćoškovima tokom prethodne sedmice, a naredni klip prikazao je priznanje Jovane Tomić Matore da joj se dopada Rialda Karahasanović i da neće odustati od nje:

Matora bi bila i sa Sanjom i Rialdom istovremeno. Ono što sam videla jeste da je Matora sigurna da će biti sa Rialdom, a Rialda je dokazala da voli i žene. Ovde se čuo i video poljubac u usta. U to je Kenan posumnjao, a sada se uverio - komentarisala je Marija.
Što se Sanje tiče, onog trenutka kada je ona ušla, moj odnos sa Rialdom se prekinuo, jer je Rialda ušla u vezu sa Kenanom. Moje muvanje je tada prestalo. Ja nikada prema Sanji neću biti ravnodušna ovde, nisam nikome namerno upropastila. Kao što se njoj svideo Anđelo, tako se svidela meni Rialda. Imala sam volju i želju da krenem dalje. Najviše sam želela da prestanem da se družim sa Rialdom, jer znam da je došla zbog karijere, ne želim da je prati takav glas da voli žene. Kada izađem odavde, niko me neće sprečiti da se udvaram ovoj devojci - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa joj (Rialdi) više ne verujem. Nemam šta da branim od ovoga, a nisam ni čuo ništa na klipu. Ja treba da branim od Matore svoju vezu? - rekao je Kenan.
Mene prati glas da volim žene odavno, pa nikoga nije sprečilo da mi se udvara. Ti nisi branio neke krucijalne stvari, a ne sad da reaguješ - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Za tri dana, kad preboliš Kenana, bićeš, Rialda, sa Alenom - poručio je Tomović.
Ja sam siguran da je on raskinuo iz nekog drugog razloga, od spolja - dobacio je Đole.
Glupo je malo da on nju sada brani, ako je ona Matoroj dozvolila to -rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga