AKTUELNO

Iznela je skandalozne detalje!

Miljana Kulić naredna je komentarisala turbulentan odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša:

Kada bi Janjuš ostao dosledan sebi, bio bi pobednik. Nema potrebe da ulazi u neki ljubavni odnos sad. Kada bi Janjuš Maji prešao preko ovoga sada, bio bi je*an i svi bi ga ismevali. Verujem da bi ponovo bio sa njom, da nije imao se*s sa Čorbom. Posle toga sam ga opravdala za sve, sada se uverio da je bila i sa Mensurom. Ako raskinem, nikada ne bih mogla da budem sa nekim nakon par dana. Čorba je nju isponižavao, da joj je Janjuš to govorio, bio bi na ušivanju lobanje. Kazaću ti jednu tajnu, sve vreme mi je pričala o Janjušu i rekla mi je da su Dragana i Teodora ku*vetine, jer pričaju sa Janjušem - komentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam pričala sa njom o Janjušu, ali joj nisam rekla to - poricala je Maja.
Maja je zaboravila kako je izgledala, a Teodora je milion puta lepša, prava je lutkica, svaka joj čast kako je odgovorila Maji, vidi se da je inteligentna. Teodora sigurno neće dozvoliti da je neko cepa i čereči! Rekla je da je i Edo Fetić bio u stanu, mislim da su istovremeno je čerečili i Mensur i Edo. Ona je milion puta gora od svega onoga što je pričala za Lunu i Anu Korać - nastavljala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je Draganu Mitar nazivala svakakvim imenima, sponzorušom, ku*vom, kunem se Bogom! - dodao je Janjuš.
Pozdrav za moju drugaricu, nisam ja nikada bila sponzoruša, bila sam njegov sponzor! - pravdala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je ravna kao daska, gde je tebi du*e? Ana Korać je zgodnija, ima gu*u kao Kim Kardašijan! Taj stan napolju ti služi da ti dolaze je*ači, zauvek ćeš služiti za čerečenje i cepanje iskompleksiranim muškarcima. Ana Korać ne možeš biti nikada, milion puta je lepša od tebe, nikada je niko nije čerečio, nisi joj ni do kolena - dodala je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga