AKTUELNO

Buran početak!

Voditelj Milan Milošević je upravo ušao u Belu kuću, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Milan je poželeo dobrodošlicu novim takmičarima, a zatim se pokrenula i priča o vođstvu Jovane Tomić Matore i njenoj raspodeli budžeta, kao i o pismu o kupovini.

Matora, da li je moguće da si se uplašila kada si slala osobe koje navodno ne voliš u prodavnicu? Zolu? Anju? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam shvatila da treba one koje želim kući, a ne da ne podnosim, vodila sam se time. Poslala sam ljude za koje pričala o tome. Nabrojala sam prvo tih sedam, pa sam nabrojala neke koji me nerviraju. Ne prevrćem očima na Milicu, ove sezone smo dobre. Nisam ni Natašu Radan... - pravdala se Matora.
Odakle Zola? - pitao je Milan.
Jer sma juče pričala da bih volela da on ode, a ne Stefan. Bila sam besna, mislila sam da je zbog toga došlo pismo. Trebalo je i misica da bude danas, iznervirala me je. Možda bi trebalo da bude i pre Đoleta i pre Cara - istakla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je zatim raskrinkao Jovanu Ljubisavljević, koja je nazivala zadrugare hijenama i rekla porodici da ne šalje hranu za njen rođendan, a danas je prebacivala onima koji su se pojavili kod nje.

Da, rekla sam da ne želim da mi se išta šalje, bila sam tužna što su nam ukinute čestitke. Ja zato nisam htela slavim. Nisam ni probala svoju tortu - rekla je Jovana.
Zašto si prebacila Matoroj za piva? - pitao je Milan.
Nisam joj prebacila, tako je shvatila. Hvala svima, bilo mi je lepo, nadam se da su svi ručkali lepo - dodala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si rekla da nećeš sa hijenama da slaviš? - pitao je Milan.
Pa zbog toga što zbog njih nemamo čestitke i poklone. Hvala i Milici (jer se zbog njene poruke seku torte). To je jako ružno, nije samo Milici Kemez rođendan. Hvala svima koji su bili - dodala je misica.
Što se toga tiče, kada kažeš ovako, možda je trebalo da misica bude među prvima. Definitivno, ta situacija iz sobe, nije bilo kako je ona rekla. Bilo je sa namerom da joj dam veliki budžet zbog Šebeza. Možda se Stefanu malo svidela, i da jeste, on to ne bi rekao. Ništa se spektakularno nisu družili, poslednje dve nedelje su se družili, tako da nema razloga da je ispoštujem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Stefan dao poklone po izlasku, majicu, duks, dezedorans... Ne znam šta je problem što smo se družili - dodala je misica.
Prošla si i rekla: "Nadam se da ćeš da ispoštuješ svog druga". Posle je bilo da neću da ispoštujem - istakla je Tomićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.