AKTUELNO

Haos!

U toku je raspodela ovonedeljnih budžeta, a Jovana Tomić Matora imala je priliku da svima kaže ono što joj je na srcu i duši. Njena raspodela do sada je protekla prilično burno, a naredni zadrugar kome je dodeljen srednji budžet, bio je za Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako me nešto zabolelo, to je onaj klip sa Ša. Imala sam greške prema njemu, ali u trenutku kada si birao između mene i neke osobe, ja nisam mogla da prihvatim. Znam da nećemo biti drugari kao nekada, ali eto, kul smo posle toga. Ono što smo imali napolju bilo je divno, a dozvolili smo da oboje napravimo greške. jednostavno, ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ti je bitnija moja bivša nego ja - bila je kratka Matora.
Dva mala budžeta, bračnom paru Cvijetić. Imamo okej komunikaciju, Anju ću voditi na splav. On ustane, kaže nešto, Anja to ponavlja, i presmešno mi je. Ono pismo sa radija čuvam, presmešno mi je - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet, za debelog tuljanina. Ti nisi cenio ni Vuka, a ne ceniš ni mene ni Anu. Vuk ti je davao savete,a ti si ga nevirao. Ani isto radiš, a neke radiš namerno. Niko ti ne zamera što si se autovao, ali te vudu lutke, ne možeš da praviš - dodala je Matora.
Milica je meni bila najnervoznija osoba. Ona je samo ja, pa ja, i njoj izlaganje počinje sa tim "Ja". Onda kada je o Ermini pričala, baš sam poludela, a ja sam tada ustala da je branim, jer mi je prijatelj. Ja sa tobom imam super odnos, komunikacciju, i sa Erminom te ne komentarišem. Sve dok nema niskih udaraca, legitimno je - objasnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga