AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Trenutno se uz Beloj kući polemiše o odnosu Milice Kemez i Vladimira Tomovića, a sada je ustao i Bora Santana kako bi prokomentarisao trenutnu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

To je super oni trebaju da spuste loptu, i svi su mi rekli da ne trebam da budem sa njom i mi nikada nećemo biti zajedno i oni imaju emocije, i ona ima odnos sa njim bolji nego sa mnom. Ja neću da se svađa, on je jači od mene, i ja nemam potrebe ovde da je brani ima ona Miću, i ona mi nije devojka i ovo je bio i razlog napolju zbog čega se sve izdešavalo! Ovde može da bude nešto, ali napolju ne i Mića je na njenoj strani i sama se uplela, sama neka se izvlači - rekao je Bora.
Ja sam rekao Milici da Bora nije za nju, i da je samo vređa, ali će ona opet da završi kod njega u krevetu, a ti si mala smrda i p*čka! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice trebala si da okreneš crevo i da ga ošuriš - rekao je Đedović.
Pa onda i ja imam pravo, jer je i ona meni ulazila. I ona je meni rekal pre u rijalitiju, da ako nastavimo da se družimo ona može da se zaljubi u mene! I rekla je da je bolje vrabac u ruci, nego golub na grani! - odgovorio je Vladimir.
Zakuni se da sam ti ušla u kupatilo? Evo aj se kunem u sve živo i blatiš me ovde, što si tako pokvaren i toliko si zao da to nije realno - rekla je Milica.
Kriva je jer ja se kunem da je sve ovo istina, da nije ovo radila i na početku i da smo imali normalnu vezu i da nije napravila sama tu priču sa Vladimirom, ja bih poginuo za njuu, ali je sama kriva, i ona u moju kuću više ući neće - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga