AKTUELNO

Usledio je žestok okršaj bivših!

Nikola Đorđević naredni je birao najnezahvalnije zadrugare:

Prvi je Neca, mislim da nije trebao da iznese svoje emocije o Bori. Druga osoba je Maja, a treća Dragana - rekao je Nikola.
Sram te bilo, jesi nezahvalan, jer sam ti uvek davala hranu! Alavče jedan, vidi koliki si, kao provalija! - bunila se Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da dužim, Neca u odnosu sa Borom jeste ispao nezahvalan, druga osoba je Ivana Marinković zbog odnosa sa Mićom i treća osobe je Miljana, samo zbog odnosa sa mnom, zlopamtilo je - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo ću lične stvari da navedem. Tara je prva osoba, mnogo sam je volela i i sada mi je draga, bila sam za Matejinu i njenu ljubav, očekivala sam da bude uz mene u nekim situacijama, mislim da je bila nezahvalna. Druga situacija je Monika, sa kojom sam bila intimna prema samo nekoliko dana, a psovala mi je majku, to mi stoji u malom mozgu, dođe mi da se obesim, ona laže o celom svom životu, neću je ipak nominovati zbog situacije iz kućice. Nezahvalna je, jer je nov brijač, kojim je trebala da sredi svoju cica-macu, bacila u đubre - govorila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad bi me manje spominjala - ne bi dolazila u ovakvu situaciju! Mene koristi, da bi napakostila Sanji - rekla je Monika.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga