AKTUELNO

Haos!

U nastavku emisije "Gledanje snimaka" prikazan je još jedan od razgovora Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, gde joj je reper pričao da nije siguran da ona i dalje ne voli Janjuša, a zamerio joj je i to što je prerano imala odnose sa njim. Još dok je trajao klip došlo je do svađe između Maje i Čorbe, koja mu je prebacila da je drugačiji prema njoj kad su sami, a drugačiji kad su sa drugima.

Zašto se na meni slomilo? - pitala se Maja.
Jer tebi nije smrdela p*čka, pa je samo sa tobom imao odnose - rekao joj je Kristijan Golubović.

Paula Hublin se pobunila, te istakla da ona nikad nije imala odnose sa Čorbom i da ne može da zna kakav je njen miris.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke, gledajte kako ne treba da se ponašate. Ako ste raskalašne, imaćete odnose posle dva dana sa muškarcem, koji će da vaš šutne. Ona ima takav pedigre, da treba ceo život da ima iskušenje, pa da uđe u odnos - rekao je Vladimir Tomović.
Vi ste mi svi moralne gromade, pa mi prebacujete prošlost - uzvratila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba nije nju ponižavao, tek je sada ponižava. Zbog čega sada sediš sa njom? Majo, ono tamo (Janjuš) je tvoje utočište - nastavio je Tomović.
Što, jer je dobro za rijaliti? Svi imamo mrlje u životu, niko nije bezgrešan. Čorba je bio drugačiji dok nije ušao u vezu sa mnom. Bio je drugačiji, svi ste gledali fazu našeg muvanja - rekla je Maja.
Majo, na dnu si, doviđenja! Sve ti se desilo šta smo ti pričali. Treba ti j*bat majku, nego te štede jer im je žao. Svi znamo da si ti kriva za sve. Sve što smo ti rekli ti se desilo! - urlao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenormalno mi je da se sve sada svaljuje na Čorbu - rekla je Tara Simov.
Zato što je ljudima žao da napadaju mrtvaka, Maja ne može dublje da ide. J*bala si se posle dva dana dok si imala menstruaciju, vrištala kao da si na svadbi. Kao k*rva si! K*rva si u njegovim očima. Hoćeš da te ceni neko, a odmah na k*rac. Još je trebalo da te j*be u d*pe kao Janjuš. Prostitutke se j*bu za pare, k*rve za zadovoljstvo. Kuc kuc, evo p*čke. Ideš p*čkom kroz svet - govorio je Đedović.
Imaj dostojanstvo jednom u životu! - poručio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.