AKTUELNO

Pogodilo ih je njegovo ponašanje!

Upravo je počela emisija radio "Amnezija", a voditelj Bora Santana najavio da je za danas pitanja spremio Vladimir Tomović. Pre nego što je krenuo da čita pitanja, Bora je čestitao svima koji slave Svetog Jovana Krstitelja, a zatim je Jovan Cvijetić Cvele čestitao svojoj porodici slavu.

U emisiju je došla i Dragana Mitrović, koja je takođe svojoj porodici čestitala Jovandan. Anja Todorović je takođe čestitala Cveletovoj porodici slavu i poželela im da zaborave sve ružno što se dešavalo.

Zadrugari su potom dobili priliku da čuju pesmu "Stari", koju je Sloba Radanović posvetio pokojnom ocu.

Odmah nakon ovoga Bora je otvorio prvu temu, dešavanja sa sinoćne žurke, a zatim pričao i o filmu "Zabranjena ljubav", koji zadrugari treba da snime ovih dana, a prvi gost bio je Kristijan Golubović, scenarista filma.

Meni samo naviru ideje, ja sam rođen za ovo. Ne znam da li ću uspeti sve da stavim na papir. Ovde postoji entuzijazam kod dva, tri čoveka. Ne postoji ambicija. Čak su pričali da kopiram neke priče, ne, to bi bio poraz za mene! Ja imam svoju priču. To će biti jedna delikatna priča, porodica, patrijarhalna gledanja, konzervativa, gde otac ima 4 ćerke, ima jednog vanbračnog sina, tu su zavrzlame, akcije, reakcije, ugrožavanje ega i sujete. Glavni junaci su Tara i Ša. Idu razni spletovi okolnosti. Biće jako turbulentno, lepi kadrovi, lepa priča. Ja sam rođen za to - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Kristijan gostovao na radiju, Tara i Ša su pričali o haosu koji se sinoć desio sa Franom Pujasom, za koga su ponovo zaključili da je mračan i negativan.

Svaki put ispada da sam ja taj koji nekoga mrači, onda sinoć... Ja čoveku, odvojio sam pare, pitao ga koliko hoće. On nad*kano, da ne pije... Ujutru isto nešto oko tunjevine - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.