AKTUELNO

Biljana Mašić, glumica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, nestala je netragom istoga dana kad je odjeknula vest kako je njen suprug, reditelj Mika Aleksić optužen za silovanje. Prestala je da se javlja na pozive, na posao nije dolazila.

Ona je dala kratku izjavu za Objektiv.

Biljana Mašić sišla je ispred zgrade, preuzela je paket koji joj je stigao od kurirske službe i kada smo joj se obratili, vidno neraspoložena, dala je kratku izjavu.

– Ja sam njegova žena i nekako je jasno da ja neću davati nikakve izjave o ovoj temi… Ništa neću odgovarati i neću se oglašavati. Biće šta bude… – rekla je Mašićeva, da bi na naše pitanje kako se oseća povodom svega, ćutala tridesetak sekundi, a potom uz uzdah rekla:

– Ne postoji ništa što mogu više da kažem, videćemo… Razumem da vi radite svoj posao, ali shvatite i vi mene da mi je teško. Juče su me ceo dan čekali neki ljudi oko kuće. Ja ne smem da pričam ništa… Moram da ćutim… – rekla je vidno nesrećna supruga Mike Aleksića, i ušla u zgradu. Posle nekog vremena je ponovo izašla iz zgrade, ušla u automobil, koji ju je sačekao i otišla u nepoznatom pravcu.

#Mika Aleksić