AKTUELNO

Vreme je za novu turu, novu avanturu!

Ivana Šašić je prošle noći zauvek napustila imanje u Šimanovcina, a odlukom milionske publike, Maja Marinković je izašla kao jača u duelu sa atraktivnom zadrugarkom. Ona je nakon intervjua sa voditeljkom Dušicom Jakovljević imala prilike da napiše pismo bivšim cimerima, a za ovonedeljnog vođu imenovala je očekivano Marka Đedovića, a kako će se snaći sa današnjom raspodelom budžeta, ostaje da saznamo. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i svakog ponedeljka u dobro poznatom terminu, Veliki šef je poslao pismo i novac za ovonedeljne troškove. Od danas imenovani vođa Marko Đedović, pročitao je pismo:

Dragi zadrugari, vreme je da počne raspodela budžeta. Vođa će po zaslugama od prošle nedelje podeliti novac zadrugarima. Podsećamo da i Veliki šef i publika moraju jasno da čuju zbog čega koji zadrugar treba da dobije koliko novca. 20 zadrugara treba da dobije 2.000 dinara, 14 zadrugara treba da dobije 3.000 dinara, a 9 zadrugara treba da dobije 4.000 dinara. Vođa će odmah odlučiti ko će dobiti koliko novca, vođa je obavezan da obrazloži podelu. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga