AKTUELNO

Muk u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Kao bomba je juče odjeknula vest da su glumica Milena Radulović, kao i još nekoliko anonimnih devojaka, optužile poznatog reditelja i profesora glume Miroslava Miku Aleksića za sek*sualno zlostavljanje. O ovome ne prestaje ni danas da se priča, a mnogi detalji izlaze na videlo.

Foto: Printscreen YouTube/Studio B, Pink.rs

Mnogi su čuli da se stravične stvari dešavaju u ovoj školi, ali niko to nije mogao da potvrdi niti da izađe sa tim u javnost bez dokaza. Pedagoške metode Mike Aleksića, ako se tako mogu nazvati, izazvale su gnev u mnogima, a jedna od stvari koja je poznata da on čak nije dozvoljavao ni roditeljima da, posle prvog sastanka, uopšte više dolaze u školu, već da deca dolaze sama. 

Foto: Printscreen YouTube/Studio B

U okviru današnjeg izdanja emsije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić posetio je zgradu u kojoj se nalazi škola, a vrata iste bila su zaključana. Ono što je zanimljivo jeste to da nigde na zgradi ne postoji tabla kojom bi se označilo da je tu "čuvena škola glume", iako su ranije u domaćim medijima izlazile fotografije zgrade gde se ta tabla vidi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, kako se piše u domaćim medijima, reditelj i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, biće saslušan sutra povodom ovog slučaja.

Autor: N.V.