AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi!

Urendik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić podigao je Ivanu Marinković kako bi joj postavio pitanja.

Ti si Ivana pre nedelju dana, nakon nominacija imala jednu ispovest, gde si rekla zadrugarima sve što ti je bilo na duši. Međutim, neke stvari si i prećutala tada i nisi htela da ispričaš, a čini mi se da bi te zadrugari bolje razumeli. Rekla si da imaš potresnu priču, da ti se nisu dešavale neke najlepše stvari u životu, mi smo došli do tih informacija, ali bih voleo da to čujem od tebe? - upitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da pričam o tim stvarima ovde, pričala sam sa nekim ljudima, ne želim da produbljujem temu, ni zbog sebe, ni zbog njih - rekla je Ivana sa knedlom u grlu.
Ta tvoja priča je došla od tvojih najbližih i onda bih voleo da ti to ispričaš sve što želiš, da vidimo da li se te stvari poklapaju? - upitao je Nemanja.
Ja stvarno ne mogu da pričam o bilo čemu o mom životu i mojoj porodici, to je jače od mene! Ima tu dosta stvari i mnogo stvari koje ja... - rekla je Ivana u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam kako je biti neželjeno dete u porodici koju je stvorila tvoja majka? - dodao je Nemanja.
Stvartno ne mogu, ima dosta stvari koje me muče, zbog kojih mi je teško kada pomislim na njih. Znam da bi mi bilo lakše kada bih podelila to sa ljudima, ali ja ću odavde izaći i nastaviti sa svojim životom i smatram da nije mesto gde mogu da pričam tako javno o tome. To je istina što si rekao, bilo je tako, uz sve to se dešavalo još mnoge stvari, koje su mene ojačale - grcala je Marinkovićeva u suzama.
Kakav je bio tvoj odnos sa očuhom? Dali te je maltretirao psihički ili fizički, na bilo koji način? Je l' on radio nešto da bi te doveo u to stanje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini molim te Nemanja, ne mogu da pričam, znam sebe, znam kako ću se osećati i znam da neću moći od svega što se nalazi u meni da ispričam sve, nešto ću sigurno zaboraviti! Nije me maltretirao, psihički nisam bila dobro, narušeno mi je bilo samopouzdanje... Ne on generalno, nego njegove porodica - izjavila je Ivana.
Je l' te njegova majka izbacila iz kuće? - upitao je Nemanja.
Da, navela me je samu nekim postupcima da u tim trenucima kad ni mama, ni niko nije bio pored mene, da sa mlađim bratom odem, jer sam se osećala odvratno, bio je neki momenat gde su rekli nešto najodvratnije, što može da se kaže jednoj devojci od 19. godina, tada sam otišla kod maminih, pa sam tu bila nekih par meseci, a brat je bio sa očuhom i njegovom majkom - potvrdila je zadrugarka.
Rekla ti je da možeš da budeš i prostitutka, je l' tako? Tim rečima? - upitao je Nemanja.
Da, tako je! Majka uopšte nije bila u toj kući, ona je otišla, bila je preko, u Švajcarskoj. Moja mama i ona nisu pričale nekoliko godina, jer sam ja bila neko ko je uvek sklanjala i tako dalje
Da li si krivila majku što te je ostavila u takvom okruženju? - upitao je Nemanja
Bilo mi je teško, jer nisam imala nikoga oko sebe. Povlačila sam se u sebe, bila sam u svojoj sobi, sa bratom koji je sve to morao da gleda, koji je 10 godina mlađi od mene, sve to je morao da gleda, mene je to najviše bolelo od svega, mama u tim momentima nije bila tu, kao ni moj otac - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Ivana Marinković

#Rijaliti Zadruga