AKTUELNO

Mina nije želela da nastavlja sukob sa prijateljem.

Emisija "Pitanja novinara" je upravo počela, a sudeći po nedeljama unazad, zadrugare i te kako čeka burna noć. Naime, zadrugari često umeju da kažu da je ovo noć raskrinkavanja, a kako će se večeras snaći, kada na račun pojedinih stignu i ne tako prijatna pitanja, ostaje da saznamo. 

Prvi ko je imao čast da započne ovo veče pitanjima, jeste Nemanja Vujčić, urednik Zabave na portalu Pink.rs. On je imao pitanje za Minu Vrbaški, Filipa Cara i Boru Santanu koji su u danima za nama imali žestoku svađu.

Videli smo sinoć da je izbila velika svađa između tebe i Bore, a tu je i Filip, pa da vidimo šta se tu desilo? - glasilo je pitanje.
Ja sam kristijanu rekla da Vladimir nije imao nikakvu lošu nameru. Mislim da je Filip protumačio da sma ja namerno želela da napravim neku frku. On je krenuo da skače i da mi govori svakakve stvari. On je mene shvatio kao neku pretnju, a kada je stigla puca tu su bili Janjuš i Šebez, i oni su slušali šta mi je pričao. Bora je posle krenuo da baca stvari, gde sam ja nakon toga bila izrevoltirana, pa smo ušli u sukob Tu se stvorio i Filip, koji je nekoliko minuta pre toga svašta izgovorio, došao kao da me brani kao - rekla je Mina, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Da, svađa je bila oko stvari, jer sma ih ja slagala prethodno. Tu su pale teške reči, nakon čega je on prilazio tu, ali nema potrebe. Ja želim da se odaljim od nekih ljudi, jer pokušavam da se distanciram od svega. I juče je Nataša Cara dovela u pušionu, a ja sam pre toga rekla da neću da komentarišem neke stvari, niti da mi bilo ko šta prenosi - objasnila je Mina.
Je l' tebi Bira u garderoberu prišao kada si plakla? - pitao je novinar Nemanja Vujčić.
Da, izvinio se. Krivo mi je, jer je on meni jako drag. Žao mi je da imamo konflikte, rasprave i uvrede. On je poslednja osoba koja mene treba da vređa - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene prva opsovala, pa sam ja nju, ali ja to nikada ne bih uradio, mislim da je udarim. Ja nisma imao pojma da su njih dvoje imali konflikt pre toga. Ja sam tek sada čuo priču, krivo mi je jer smo bliski. Krivo mi je što smo se ovde posvađali, i ne verujem da je ovo neka velika svađa. Kada vidim da plače, ja to ne mogu da podnesem. Sam bi se diskfalifikovao kada bi došli do svađe - objasnio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti krivo da si se toliko svađao sa Minom, znajući da se dugo družite? - bilo je naredno pitanje.
Da, mnogo mi je krivo, ja sebe ne mogu da iskontrolišem, ja gledam sebe stalno da izolujem, ali mi ne ide kada pobesnim. Ne znam kako sam sebi da pomognem, gledaću sada da izbegavam svađe. Od sada ću mnogo drugačije, ne trebaju mi konflikti. Jer ja kad nešto kažem, to bude kraj, ali i velika sramota - dodao je Santana.
Hteo sma nešto da prokomentariem. Ovde je fenomen kako se dešava sve i svašta. On kaže da prema Mini ima poštovanje, a onda je psuje najstrašnije. To su karakterne mane jednog čoveka. Sećamo se Milice, prodavnice i ostalo, jer sa kim god Bora dođe u kontakt on pokazuje svoju najstrašniju stvar karaktera. On izgleda kad ima problem sa nekim ne može bez najgnusnijih uvreda. Car kaže da je posle svega poljubio Minu, i pustio suzu. Ona nije dobila ni zvanično izvinjenje. Njen stres i poniženje ne može da se ispere njihovim izvinjenjima. Oni samo zbog javnosti žele da se izvine, a ne zbog nje - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je, ali to nije samo da bih se izvinio, što kaže Kristijan. Ja zaista želim da kažem da mi je krivo. Ona mene jednom nije izabrala u 10 bitnih ljudi, a zato sam ja možda promenio odnos prema njoj - dodao je Bora.
Je l' Milica razlog tvoje nervoze? - pitao je novinar Nemanja Vujčić.
Pa da, ja sma je malo pre toga pitao da li je dobro, i onda je ona nešto rekla, bia nervzna, i onda sam otišao u garderober, gde se sve to desilo - objasnio je Bora.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga