AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Zadrugari ovog popodneva biraju najbezdušniju osobu, a sudeći po dosadašnjem toku izbora, ovo popodne sluti na nezapamćeni haos s obzirim na to da su se mnogi uvredili kada su ih cimeri navodili kao osobe koje "nemaju duše". Nakon komentara pojedinih zadrugara, na red je došla je i Tara Simov.

Ja jesam bahata, bezobrazna, kur*evita i to, ali mislim da nikom ne štetim. Prvo ću da navedem Alena, ostalo mi je to za makarone, a vi Nadice, ne znam zašto ste mene naveli zbog pušaone i garniture. Alena sam u dva tri navrata odbranila, i rekla da si mi dao neke stvari i branila sam te kada si mi davao začine - rekla je Tara.
Nikom ne tražim, a svima dajem - dodao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je ganula situacija sa Nadicom, i ružno sam se osetila zbog toga - rekla je Tara.
Samo da se ubacim, bolje da Kristijan ostane duže, jer će, kada ode, njegov štićenik naje*ati - Tomović i ostali će pi*ati po njemu - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se očekuje od mene ovde? - pitao je Alen.
Ne daješ nekada ljudima ništa - rekla je Tara.
Svi dobijamo budžete, briga me što će neki da se ku*če sa kremom - dodao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svima dajem sve, još samo fali da krenem da kupam drugove i drugarice. Tako da sam takva već dve godine, i nastaviću tako. Što se tiče drugih stvari, sada mogu i Maju da dodam za ono što je bilo. Navešću Nikolu, iz razloga što je to osoba koja uvek nešto žvaće, i osoba koja je za svoj praznik otela od kolektiva, i prodavala nešto. Jedina osoba koja je ovde plakala od smeha kada se dešavalo ono između Kristijana i Mine, i rekao da ga boli ku*ac. To je osoba kojoj govorim da ne mogu da spavam sa Anjom i Cveletom jer mi je loše, a on nije hteo da pređe u drugi krevet. Bila sam dva puta bezobrazna, a posle toga sam bila normalna, i on me je opet ispalio. Mislim da si bezdušan, da nemaš gram empatije, i nemaš normalne stvari zacrtane u glavi. Treća osoba je Mića, mi se ne volimo, i to se vidi. Mića je uvek bio kolovođa u svim sukobima koji su se ticali mene - rekla je Simova.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga