AKTUELNO

Ovo je dogovor!

Januar je rezervisan za zimske čarolije. Uglavnom na planinama, ali ove godine sneg nas je obradovao i u nižim predelima Srbije. Međutim, ima i onih kojima ove vremenske prilike ne idu na ruku. Poznate jutjuberke i dobre drugarice Ruža Rupić i Ana Lazarević ne vole toliko zimu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ja volim samo da gledam, da izađem da se slikam i da se vratim u kuću - rekla je Ana.
Isto, ja volim samo da izađem da se slikam i da se vratim u kuću - rekla je Ruža.

Ana i Ruža nugogodišnje su drugarice, a od skoro i koleginice, s obzirom na to da rade zajedno emisiju na RED TV-u. Praznike su provele zajedno i radno, a u emisiji "Premijera" otkrile su i kako planiraju ponovo zajedničko putovanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo snimali emisiju 31. decembra, tako da smo Novu godinu provele zajedno. Trebalo mi je da odmorim malo i da bude sa svojima, možda se sad desi i zapalimo negde zajedno. Nas dve smo više puta bile zajedno i na moru, i u Zagredu i u Banjaluci... Stvarno smo prošle svašta - rekla je Ruža.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, mi svi Jutjuberi smo se čuli i nešto planirali da idemo zajedno na Kopaonik. Ta putovanja, stvarno, ne bi se znalo šta prvo da kažem... - dodala je Ana.

Ana i Ruža sjajno su se provele sa ekipom emisije "Premijera" na snegu, o čemu svedoči i prilog koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.