AKTUELNO

Ovako je izgledao današnji dan u Zadruzi!

Iako je nedelja u Zadruzi rezervisana za odmaranje i uživanje, dan na velelepnom imanju protekao je i te kako burno. Naime, kako zadrugari taje puno toga, uvek ima materijala da se o tome razgovara i diskutuje.

Nadica Zeljković je, od kako je ušla na imanje, na meti osuda zbog njene ćerke, inače pobednice prve Zadruge, Kije Kockar, kako zbog njene navodne afere i veze sa Vukom Mobom, tako i zbog njenog ponašanja dok je bila učesnik istoimenog rijalitija. Ono što je mnoge zadrugare zanimalo, jeste da li su ti navodi istniti, a Nadica je, kao i svaka majka, uvek realna kada je u pitanju njeno dete. Podsećamo, Kija je javno prevarena od tadašnjeg supruga Slobodana Radanovića, a Nadica se dotakla i porodice Lune Đogani koja je bila ljubavnica Radanovića.

Foto: E-Stock/pink.rs/Jovan Jovanović

Nadica je u toku dana nekoliko puta ušla u sukob sa Lepim Mićom koji je imao drugačije mišljenje od nje, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u video - prilozima koji se nalaze ispod teksta.

To ti je najveća kletva, da budeš kao Luna - rekla je Nadica.
Anabela, tek ona kretenka! Kada gledaš realno, ne može ona da je ne podržavaju, da se prezentuje kao pevačica, ona treba da ima svoju publiku. Treća Zadruga, evo karte, kako se ponaša prema porodici. Žao mi je što Nadica konobarica, pošto je tako rekla u izolaciji, ja sam mogla da joj napišem profesionalnu disertaciju o vaspitavanju deteta - ispričala je Nadica.

Nadica Zeljković nije mogla da se smiri tokom dana, pa posle Lune i Anabele, na red je došao i Gagi Đogani, kao i njen bivši zet Sloba Radanović.

Tražio plejstejšn od Drveta i fanova, i Gagi na finalnoj večeri mene udara po ramenu i govori mi da su to fanovi poslali, da nije on, ja se mislim i onako nemaš od čega da mu kupiš, samo mu još to treba. To mu je želja bila u životu, ja kažem ovoj mojoj, da mu ispuni - obrušila se Nadica.
Nije ona ušla da spašava brak, nego da uzme pare, debele pare - rekao je Lepi Mića.

Takođe, ono što je obeležilo današnji dan jesu simpatične razmirice Nataše Radan i Anđela Rankovića koji su donedavno negovali ljubavni odnos. Podsećamo, njih dvoje su imali aferu i napolju, a po Natašinom ulasku, sve se nastavilo i u Zadruzi. Međutim, njihov odnos je naglo prekinut, iako je bilo spekulacija da je Radanova trudna sa njim, međutim, ispostavilo se da ništa od toga nije istina.

Anđelo i Nataša su celo popodne proveli zajedno, a dok su odmarali na sofi, oni su otkrili da su jedno drugom dali posebne nadimke, te su se na račun toga sve vreme šalili i smejali. Anđelo je u nekoliko navrata zagrlio Radanovu, dok se ona sve vreme zadovoljno smeškala.

Kristijan Golubović i Milan Janković Čorba su takođe ove večeri komentarisali kakav odnos imaju Filip Car i Aleksandra Nikolić, a Kristijan je bio ubeđen da će oni ponovo završiti zajedno.

Podsećamo, Filip je nedavno stavio tačku na odnos sa Minom Vrbaški, a u poslednje vreme, svi zadrugari primećuju da je on odjednom opet postao blizak sa Nikolićevom. Kristijan je, kao njen bivši najbolji prijatelj zadrugarima otkrio da bi oni i te kako funkcionisali.

Ona ako mu da hoklu, ostaju do kraja zajedno - dodao je Kristijan.

Takođe, kada su u pitanju priče iz paba "Prrijatelji" Mišel Gvozdenović i Jovan Cvijetić Cvele su ovog poslepodneva porazgovarali o svom učešću u Zadruzi, gde su se dotakli i Mišelovog sukoba sa Kristijanom Golubovićem i Milanom Jankovićem Čorbom.

Da nas stave, sa najbližima, morali bi da se posvađamo. Evo, ja Kristijan i Čorba, mi se spolja ne znamo, a znao sam koje. Čorba nisam znao ko je, a čim ovde nastane tenzija, ja prvi izlazim napolje. Vruće na vruće je eksplozija. Ja iz poštovanja, jer je on godište moje majke, poštujem ga. I sa Čorbom sam se svađao oko neke hrane - rekao je Mišel.

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga