AKTUELNO

Zamerile joj sve!

Večeras je u Belu kuću ušao Milan Milošević zbog emisije "Pretres nedelje". Milan je pokrenuo temu o odnosu Miljane i Marije Kulić sa Nadeždom Biljić.

Novinar me je pozvao to veče da prokomentarišem odnos Nadežde i Tome. Ja sam bila iskrena, plakala sam zbog nje, znam kakave probleme ima, koliko je bila ogorčena na njega, a onda krene da ga grli i ljubi, i opet ga napada. Ja sam tada shvatila da je ona najsrećnija kada je sa njim. Ona je postala jadnica zbog toga, on nije ništa uradio da dokaže da se pokajao. Ja sam to njoj rekla, a onda je ona napala Miljanu. Ona se njemu ne sviđa fizički, i on će je stalno varati zbog toga, a ona nema dostojanstvo, sama je kriva, što mu je dozvolila sve to. To nije ljubav što on oseća, to je sažaljenje, pokazuje brigu, ali ne i emocije koje treba - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je u svađi sa mojom majkom, ona je napala mene. Iznela je laži, ja ovde pravić šou. Ona je u njihovoj svađi spomenula mene kada sam bila na nastupu Darka Lazića. To što je ona ispričala da je to izmišljotina. Oni gaze po mrtvima da bi uspeli. Oni čim nisu u centru pažnje, oni prave priču. Ja sam nju branila, napadala Milicu i Draganu, pa Paulu i Aleks, ja sam se stresirala zbog nje. Ona se posle svega pomirila sa njim, pogazila sve reči koje je iznela, ona se vadi na dete, kao da se miri zbog deteta. To je radila i sa Mikijem. Toma jedva čeka da ona ode, da napada Paulu koja može da ga sredi za dva minuta. Ona je sebe uporedila sa Kijom, a Kija nikada nije dozvolila to sebi, pa vikala po kuići kako je on njen muž, a on joj to radio. Ona sada laže o meni, a ja na to ne reagujem više - ispričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga