AKTUELNO

Hit!

Ana Bulatović ove sezone ima prvi put priliku da bude vođa Bele kuće. Nju je, Jovana Matijević koja je u noći za nama zauvek napustila imanje, imenovala za predvodnika zadrugara ove nedelje, a kako će se snaći sa raspodelom budžeta koja je nedavno počela, ostaje da saznamo u nastavku poslepodneva. Sudeći po samom početku, koji je počeo i te kako turbulentno, ova podela biće posebno iskomentarisana na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem".

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki budžet ide Pauli, ja nju mnogo cenim i poštujem. Cenim što je iskrena, i što sve priznaje. Znam da je dobar prijatelj, a jedino mi se ne sviđaju te neke izjave, da će da se osveti, i što nema grižu savesti. Mislim da ćeš da budeš velika zvezda, to zaslužuješ. Samo nemoj da se svetiš, niti bilo šta. Ima ona osećaja, ali nikome neće da kaže sve. Ona ne mora da priča kako će da gazi preko mrtvih, ona je hrabra, borbena i prava si mi drugarica - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Idemo dalje, naredni veliki budžet ide Maji marković. Ona je dobra osoba, ali je pogubljena, nema stav, blaga je, a to Alen ne voli kod nje. Ne znam šta je, volim je, izlazi u susret, ali osuđujem to što je uradila u rijalitiju. Smatram da je imala nešto dobro napolju. Alen nije za tebe, vi ćete to shvatiti napolju. Alen zbog toga što si uradila vereniku, nema poverenja u tebe, u dubini duše - objasnila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mići veliki budžet, ja ga poštujem, nije pristrasan, i sve najbolje imam da kažem za njega. Ono što imam da mu zamerim su psovke od kojih čovek može da se naježi. On je pravičan, objektivan, a to mu ne ide u prilog. Sa strane to deluje ružno, a devojčice koje se sa tobom šetaju, se i te kako uvlače. On može da ih savetuje i dobro zna šta radi. ja volim takve ljude koji smeju da kažu šta misle i da prkose. Ja ti se nisam uvlačila nikada, ja mislim bar - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni veliki budžet ću dati Zoli , jer sam ga mnogo zagotivila, mi smo drugari, a vi možete da pričate šta hoćete. Mislim da je i te kako dobar dečko, da ima kvalitete. Sa njim se osećam opušteno, a krivo će mi biti ako s erazočaram u tebe. Ja ne slušam druge, a mislim da si voleo Miljanu, ne bi ti sve ono doživljavao da je nisi voleo, a ako si trpeo zbog para, ja ću da te ispljujem zbog para - rekla je Ana.
Mogu da pitam nešto? Kako da te ljubim posle nje? - nasmejao se Zola .

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga